Kedi server motorcu aranıyor.

Arkadaşlar öncelikle sarıyer ve civarıda yaşayan ve mümkünse ilk kedisi yada ilk hayvanı olmayacak daha öncesinde evinde hayvanı olan ve nasıl bir sorumluluk olduğunu bilen aynı zamanda da motorcu olması tercih ettiğimiz bir hayvan dostuna vermek istediğimiz kıymetli bir kedimiz var.

Ciddi samimi arkadaşlar buradan yazabilirler.

Kedimiz 1.5 yaşına yakın tüm aşıları ve ilaçları tamam dır.
Sepeti , minderi , wc si ile verilecek.
Dediğim gibi kıymetli bir cinstir.

Adı şeker , cinsi İran çinçila.

418122_10150599882763578_1271668825_n.jpg

Kocaeli İl Temsilcisi
eyüp ne şekeri len adamın ciğerini alırım gibi bakıyo adama :cherry: tuvaletini orta yere yapmayacak, ev işlerinde ev hanımına yardım edecek, sütü döktüğünde paspası üzerine çekmeyecek (eski kedimden bilirim ) ara ara kapı zilinde kapıyı açıp misafirleri karşılayacak, ehhh bazı bazı da bana dolaptan meşrubat vs getirecek, tabi yengen olmadığında .. bunları yapacakmı ???? fare yakalamayacaksa ekmekte yok , yok olm yok ben almam bunu yengen 2 günde balkondan atar bunu :cherry: :p

harbi tatlıymış len tüylerinden tutup adamın duvara vurası geliyo o kadar sevimli kerata :cherry:

haaa son olarak dişimi erkekmi dişiyse hayatta uğraşmam :) bir zamanlar sibirya kurdu vardı dişi bütün mahallenin itleri yerlisi yabancısı damadımız o oldu köpek bakmaktan soğudum :salut:

bizim bi Mamos var ki gece uyutmaz yuzumu gozumu yalar sabah erkenden basima dikilir, kucucuk kediyle basa cikamiyoruz hakkaten buyuk sorumluluk. Allah yeni sahibine bagislasin diyelim fena bi seymis bu :)

Abi sabah mesajı görünce arasana beni konuşalım. Uyandırmayayım bu saatte seni :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Algıda seçicilik: "KREDİ sever motorcu aranıyor" okudum.Millet çıldırdı iyice,tefeciliği mi başladı forumdakiler dedim.Benim biraz dinlenmem lazım sanırım.

Hala yeni bir ev sahibine ihtiyaç var. Motorkafa yan çizdi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kedi sevmem ama bunu sevebilirim,bana çok benziyo be:)
bi de bakabileceğim yerim olsaydı keşke.

Kocaeli İl Temsilcisi
ne oldu eyüp yeni baba adayı , bulamadınmı şekerine şekerim :cherry: olm senin kedinin o suratına balık gelmez :cherry: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar