arkadaşlar ilk motorum CBF 150 yi aldım. İnşallah kazasız belasız kullanırım
hayırlı olsun kazasız belasız bilinçli sürüşler
arkadaşlar ilk motorum CBF 150 yi aldım. İnşallah kazasız belasız kullanırım
bir denielim haftaya yiğen o kumaş olanı kuryelerde gördüm dikaktimi çekti bunca kurye yanılıyor olamaz dedim içimden akıcaz haftaya artık.arka çanta var bir sürü harley davison parçası var gidpndur frendir janttır onlar sana yaramaz ama belki krom gidon yarar tamirane evi gibi.
merhaba size bi sorum olacak..
beni eski kasa cbf bildiginiz üzere farlar gaz verince yükseliyo aydınlatma..
ama ben motora eski motorumda olan sis farı aynı zamanda çakar devresi olan kendi yaptıgım bi tesisatı baglamak istiyorum..
ama kontaga baglı olmasını istiyorum kontakla açılsın ..
eger kontaga baglarsam normal farlar gibi gazı kesince ledlerdeki aydınlatmada düşermi..
düşmemesi için ne yapmam lazım..
aküden direk hat çekmeyi düşündüm ama araya anahtar koysam çocuklar direk basarsa yanar ışıklar ve aküm biter..
çift anahtar koyup birini görünmeyen bi yeremi koysam..?
led sis farı bu
http://c1211.hizliresim.com/13/t/g8v3q.jpg
karaköyden 20 liraya 3x1 power led aldım .abi arka çanta nasıl birşey bende 32 litre cox var ama yetmiyor 2 kask lacak birşey arıyorum ama kappa fillan çok pahalı geliyor 2. el bi ixs var 200 istiyor oda ne yapsam şaşırdım zaten şu ruhsata işletme olayı diye bi saçmalık çıktı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
abi bu sisleri nereden aldın link varmı fiyat filan ?

karda buzda napıcam ben cbfdaşlarım bir fikir verinlastikleri değiştirmem yeterli olurmu acep
Arkadaşlar KGS den HGS ye geçiş yaptım. Etiket tipi olan versiyonunu da motosiklete yapıştırdım. Birde şeffaf kolibandı ile izole ettim. Henüz deneme fırsatım olmadı ama çalışacak gibi duruyor. Öncamın en altındaki küçük gri renkteki alan.. Varlığı belli bile olmuyor... Tavsiye ederim...
[url]http://img191.imageshack.us/img191/3520/imag03831.jpg[/url]
Uploaded with ImageShack.us
arka çanta biraz harley ii deri cbf lere gitmez gibime geliyor çünkü baglanacak yeri yok sissy barı olan motorlara baglanıyor.
kanka tak michelinleri zaten gittiğin yollar genelde zaten e-5 tem buzlanma yapmıyor orlarada yeterli olur ancak sen yinede gaz koluna şefkatli davran =) ve fazla aralara girme takip mesafeni iyi ayarla dostum =) zaten istanbulda topu topu ne kadar kar yagıyoki =)
abi güzel olmuş valla biz şimdi bu eski kgsleri bunlarla değiştirebiliyormuyuz yoksa bu kgsler çöpemi artık =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
karaköyden 20 liraya 3x1 power led aldım .
sis farı tası buldum içine yerleştirdim hazır alınan bişey degil yani![]()
son gün ne zaman dı hgs ler için
toplamda kaç paraya maal oldu ben pek anlamam bu elektronik işinden ama yapabilirmiyim kendim =)
valla bilmiyorum ama kgs dert hgs aynı ogs gibi ne güzel =)
arkadaşlar ixs marka 46 litre stoplu çanta 200 lira ikinci el iyimidir? yaw çantalar niye bu kadar pahalı =)
teşekkürler; süreç nasıl işliyor ptt ye mi gidiyoruz başvuru için
yarın kocaeline gidicem patronla beraber bir kaç teslimat için. vaktim olsaydıda ethem abi senide görseydim gelmişken keşke..![]()
arkadaşlar yakın zamanda michelin lastik taktıran varmı en uygun acaba nerde taktırabilirim...bi arkadaş alcak bide ben bu buz motorda acaba indirim yaparlarmı?
arkadaşlar yakın zamanda michelin lastik taktıran varmı en uygun acaba nerde taktırabilirim...bi arkadaş alcak bide ben bu buz motorda acaba indirim yaparlarmı?