Nevşehir (Kapadokya),Aksaray(Ihlara Vadisi) Niğde (Aladağlar),Konya,Side ve Antalya

Çobanla sohbet esnasında öğrendik bi gece önce kurt sürüye dalmış bi koyunu azda olsa yemisler :) ikinci gece ufak bi tirsma oldu jandarmayı aradık demir kazık tepesinden güçlü bi fenerle bayağı bi ışık tuttular güvenlik sadece çakı :)

hayret normalde o feneri tutmayıp orda kalmanıza izin vermemeleri gerekiyodu:)
bari yanınıza sprey, fişek falan bişeyler alsaydınız...

Adana İl Temsilcisi
süper gezi olmuş paylaşım için sağolun.ADANA'dan selam olsun.

Hep böyle olmadı durumlar bir doluya yakalandık 1 metre suyun icin de motor kullanmak zorunda kaldık :D

178253_428461930544631_1486062659_o.jpg

@Chronx tekrar Manavgat'a yolunuz düşerse beklerim :)

kısmet hocam, yollara düşersek neden olmasın=)

dönüp dönüp şu aladağlara bakıyorum...tam isteğin gibi bi yer...orda güvenlik için yanınızda bişey bulundurdunuz mu, kurt falan inmesin...:)

sen dönüp dönüp bak, ben gidip istediğim gibi yapamadığım için hala içim yanıyor. eğer motor da sorun olmasaydı ben 1 hafta kadar daha orda kalmayı planlıyordum kısmet işte. ama seneye kesinlikle yine ordayım.

Cok guzel bir gezi olmus paylasım için tesekkurler. Biraz kampcılık, cadırda kalma vb. bilgilerde verebilir misiniz? Ya da bu konuyla ilgili bildiginiz faydalı sıte linkleri var mı?

hocam kampçılığı en iyi bu işi yapan gruplara takılarak yaparsan senin çok daha iyi ve eğlenceli olur. alıştıkça da kafana göre takılırsın.. undocab ve ben geçmiş zamanda izcilik yaptık bu yüzden kampçılık olayında sıkıntı yaşamıyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam moturcumusunuz fotoraman mı belli değil :)

şaka bi yana çok güzel olmuş geziniz.

kıskandım ve darısı başıma diyorum inş. ;)

Valla acıkcası göz görünce fotolar cok da iyi gelmiyor birde cogu cep telefonu ile cekildi neredeyse her seferinde makine cıkar cek olmuyor cepten tel cıkarıp cekip devam edildi :)

Bir kaç resim daha..

imag0719l.jpg

çok mutluyum çok!!!(alice harikalar diyarında modu=

imag0718p.jpg

imag0660k.jpg

imag0634k.jpg

imag0618v.jpg

imag0617d.jpg

dscf6156b.jpg

dscf6120g.jpg

dscf6110f.jpg

dscf2247a.jpg

dscf2235s.jpg

dscf2060m.jpg

dscf2011u.jpg

dscf2005s.jpg

dscf2002m.jpg

dscf1992v.jpg

güzel ekleme olmuş :D gördükce hoşuna gittikce ekle sen :D

Tepenin Gözleri Filmini İzleyen Var Mı? Dağlık Alanda Çekilen Resimleri Görünce Birden O Filmin Sahneleri Aklıma Geldi,:D

valla kıskanılası bi gezi olmuş. fotoğraflar on numara, bazıları şahane. tebrik ederim. paylaşım için teşekkürler

çok güzel resimler gerçekten valla tebrik ederim..motorumuz var diyoruz ancak otoparktan çıkartıp çalıştırmaya bile vaktimiz olmuyor..yüreğinize sağlık..

Masa başı pineklemek yerine şimdi yolda olmak vardı...

süper kareler süper yerler süper gezi
uzun soluklu ve çok güzel bir gezi yapmışsınız tekerinize sağlık :thumleft:

güzel olmuş hacı :) rütük için teşekkür :cat: U yu niye koymadın :cherry:

doğal bitki örtüsü ve dağlardan bende çok etkileniyorum...gezilerimin çoğunda bu tarz orman ve dağlık alanların olduğu yerlere gidiyorum...Yuvacık..Çınarcık..Uludağ vs..

gerçekten harika bir rota olmuş..kimin fikriyse tebrik ediyorum..elinize ayağınıza sağlık...

seneye yaza bende inşallah bir Gürcistan veya nasip olursa Rusya planlıyorum...çok fena yardırıcam...motorla olmaz ise uçakla Atina Ukrayna Kiev..Odesa...Rusya St Petersburg veya Hırvatistan Dubrovnike akıcam...her sene bir ülke artık kaçarı koçoru yok...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar