merhaba herkese.motorum yarın görücüye çıkacak..
satıcam sanırım..
satıcam sanırım..
Bence kilometreyi düşürmek lazım bu millete dürüstlük yaramıyo.yoo kesinlikle memnunum motorumdan..
motor 14 bin km geldi ve km arttıkça satış fiyatları beya düşüyo
müşteri bulmuşken satayım düşünüyorum.
teşekkür ederim ilk iş olarak servise gidip ayarlattırayım en iyisi.
Olabilir bu durum zinciri de bozabilir acilen düzeltin zincir gergilerini.
Böyle bişey için bakımı beklemeyin bence kendiniz anahtarı ele alıp düzeltin, bu tarz şeylerden çıkan arızaları garantiye sokamazsınız da. Arka göbek dağılması zincir kopması dişli yamulması gibi şeyler.Benim makinede aynı sesi yapmaya başladı 1000 bakımından sonra bende tekrar ayar çektirsem iyi olacak sanırım.
Böyle bişey için bakımı beklemeyin bence kendiniz anahtarı ele alıp düzeltin, bu tarz şeylerden çıkan arızaları garantiye sokamazsınız da. Arka göbek dağılması zincir kopması dişli yamulması gibi şeyler.
Benim motorun da plaka ışığı kesildi yanmıyor. Bütün drift serisinde var mı bu sorun acabaYanlış anlatım oldu galiba. Ben 1000 bakımına soktum zaten yalnız o bakımdan sonra böyle bir ses yapmaya başladı pek önemsememistim. Burda da aynı sorunları duyunca tekrar servise gidip ayarlatirim. Çünkü plaka ışığı kesilmişti sanırım onlar servise gelmiş bugün usta hasta olduğu için taktıramadim ona gidince ikisinide aradan çıkartmış olurum diye yazdım.
Benim motorun da plaka ışığı kesildi yanmıyor. Bütün drift serisinde var mı bu sorun acaba![]()
Benim motorun da plaka ışığı kesildi yanmıyor. Bütün drift serisinde var mı bu sorun acaba![]()
arkadaşlar ünv. öğrencisiyim. kendime 3000-3500 arası bir motor bakıyorum,
ybr-125 cb125e mh 125 drift ve de 150 mr vulture gibi modeller aklıma yattı. Ama hiçbir bilgim yok. hangi motoru alırsam sıkıntı yaşamam, gerek bakım masrafları, gerek yakıt tüketimi?
mondialin servis kalitesi nasıl, parça sıkıntısı çıkarıyolarmı yada arada derede bu ufak tefek zincir cart-curt ayarları için ücret talep ediyorlarmı yoksa bunlar garantı dahılındemı
arkadaşlar ünv. öğrencisiyim. kendime 3000-3500 arası bir motor bakıyorum,
ybr-125 cb125e mh 125 drift ve de 150 mr vulture gibi modeller aklıma yattı. Ama hiçbir bilgim yok. hangi motoru alırsam sıkıntı yaşamam, gerek bakım masrafları, gerek yakıt tüketimi?
mondialin servis kalitesi nasıl, parça sıkıntısı çıkarıyolarmı yada arada derede bu ufak tefek zincir cart-curt ayarları için ücret talep ediyorlarmı yoksa bunlar garantı dahılındemı
Tum drift kullanicilari motorunuzu sevin ben sahip olamadim siz olmussunuz benim kadar motora tutku ile bagli olun elinizde varken herkes motoruna ve kendine iyi baksin
Cub egzozunu kesmiş drift'e takmış.http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...e-derim-temiz-makina-hatasiz-104251624/detay/
Arkadaşlar bu eksozun tam adı nedir ya performans diyince başka şeyler çıkarıyolar bilen duyan acil sölesin takıcam bi tane beğenmezsem çıkarır atarım zor değil ya herkes oynama eksozla dedi ben kaşınıyorum oynucam valla bu çok güzel geldi nerden bulabilirim bunu
Neyse arkadaşlar buldum eksozuGenede sağolun
![]()