verir belki cbf ybr 250 performansı verebilir ama 30bg hyo yada 33bg ninja performansı vermez 180cc apache an fazla 20-22 bg dirbunun 180liğide 250lik performansı verir bence 150lik böyle olduktan sonra
verir belki cbf ybr 250 performansı verebilir ama 30bg hyo yada 33bg ninja performansı vermez 180cc apache an fazla 20-22 bg dirbunun 180liğide 250lik performansı verir bence 150lik böyle olduktan sonra
onlar kadar vermez tabikide zaten aynı beygirde bile olsalar çıplaklığından kaybeder nakedlarda 250liklere kök söktürür gibiverir belki cbf ybr 250 performansı verebilir ama 30bg hyo yada 33bg ninja performansı vermez 180cc apache an fazla 20-22 bg dir
bg de önemli mesela bana 140-150 rahat gidebilecek motor uygundur maks 200 görsün fazlası dürter falanonlar kadar vermez tabikide zaten aynı beygirde bile olsalar çıplaklığından kaybeder nakedlarda 250liklere kök söktürür gibi
az yakmasıda önemli elbette ama artık karbüratör devri bitmeli ve enjeksiyonlu motorlar ön plana çıkmalı 250cc ye binipte 150cc kadar yakıt harcasa nasıl olur, artık enj ve abs olması lazımaz yakar en pahalı benzinin burda olduğunu düşününce. Ybr 250 cbf 250 gt 250 hiç fark etmez 4 ligreden az yakmaları zor 100 110 ile sürekli gideceksen en az yakacak motor belli bence top speed çok önemli değil
abs konusunda tamamen insan muamelesi göstermediklerinin kanıtı dünyanın her yerinde olurken türkiyede olmaması tuafaz yakmasıda önemli elbette ama artık karbüratör devri bitmeli ve enjeksiyonlu motorlar ön plana çıkmalı 250cc ye binipte 150cc kadar yakıt harcasa nasıl olur, artık enj ve abs olması lazım
yakında akün biter kesin xenonu akü bitirmeden bir türlü yapamadık ya gündüz hiç açmıcan yada hiç takmıcan bakalım farklı bir proje var şimdi aklımda o olursa xenonda elçik ısıtmada alarmda takılabilecek akü sorunuda olmayacakiyiy akşamlar arkadaşlar. bu motorlara uzaktan çalıştırma ve alarm taktıran ve verim alan varmı ? ben zenon taktırdım ve gayet memnunum birde alarm ve uzaktan çalıştırmayı taktırsam akü kaldırır mı. saygılar.
bende gündüzleri kullanamıyorum genellikle gece akü almakla iş bitmez cbfnin akü 7 amper ama startör 168 watt bizimki 9 amper akü startör 100watt ee şarja güc kalmıyor garibimin startör değiştirmek istiyorum cbf startörü bulsam bir tane çıkma söküm bakıcaz oluyor mu olmuyor mu diye olursa çokta güzel olucakhadi bakalım üstadım bekliyorum projenin sonuçlanmasını.. sadece ev okul arası kullanıyorum motoru gündüzleri gece çok nadir kullanıyorum. voltu yüksek bi akü mü almak gerikor acaba.( hiç anlamıyorum bana motoru satan arkadaş zenon far aküyü değiştir büyült demiştide ona istinaden soruyorum)
aynen ya gece çıkıyorum karşıdan biri geliyor adamın araba 55watt ampullü 2x55=110 watt ediyor bazı o.çları motor gördümü uzunları yakıyor iyice kör oluyorsun kaç kere refüjden döndüm öyle şehir içi trafiğin sevmeme rağmen artık şehir içinden çıkmaz oldum sırf bu yüzdenhmmm o yüzden istiyorsunuz starörü inşallah olur üstadım hadi hayırlısı