ya aslında ben pazartesi günü SYM nin bakım yerindeydim adamlar orasına burasına baktı bişey yok dedi istersen daha sonra bi getir antifirz koyalım bakımınıda yaparız şimdilik gayet iyi dediler hatta yavaş giderken bi sesler geliyordu sırf onun için gittim yapın dedim kayış değişcek ama daha sorun yok daha sonra hallederiz dedi . Be mubarek ben zaten bakıma getirmişim motoru ne gerekiyorsa yap demişim bide tamirci olcak sen bilmiyomusun bunun böle yapacağını bide ben bayanım ne anlarım havasından suyundan ahanda kaldımmı kalıyorum yolda allahtan ben dua ediyorum inegölde falan dağda bayırda kalmadım ama gitcem o ustaya ağzıma geleni dicem ömrümden ömür gitti ya duman dumanaydım ben bide benden duman geldiğini neden sonra farkettim meyer fokur fokur fokurduyomuş patlicakmışım amma olurdu valla ortalık zaten gergin herkes tedirgin benim motor patlıyomuş topa tutarlardı valla doğru nezarete
adam küçük ağrızaları yapmayacak ki ileride büyük bişey olduğundan çok para alsın inş conta yakmamışsınızdır
motor patlasaydı bizi fişleyen bir olay daha çıkardı kesin