TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Biri benim sorduğum soruya cvb verecek mi?2 hafta önce sordum kimse iplemedi,gene sordum 2 saat önce gene yorum yapıyorsunuz ama soruma değil çok mu zor yorum yazmak? "2013 Tvs Apache RTR 150 hakkında bilgisi olan var mı?Şasi değişecek mi,bir şeyler olacak mı?"

Biri benim sorduğum soruya cvb verecek mi?2 hafta önce sordum kimse iplemedi,gene sordum 2 saat önce gene yorum yapıyorsunuz ama soruma değil çok mu zor yorum yazmak? "2013 Tvs Apache RTR 150 hakkında bilgisi olan var mı?Şasi değişecek mi,bir şeyler olacak mı?"
aramızda tvs de çalışan varsa cvp verir, kardeşim bilen olsa yazardı hindistandaki fabrikadan haberimiz mi var bizim :)

12binde bir bakım olurmu hiç, cbf lerde de 4000 de bir yazıyor uygularsan yağsız binersin artık :)
yok ya 5 binde falan değiştiririmde servise 12 binde bir giderim maliyeti düşürmek için böyle her 2 bin kmde bir gidince 75 tlden 5 kere 450 tl ediyor onlarınki 60 tlmiş arkadaş 10 bin kmdir kullanıyor sorun çıkmadı daha ilk binde bakım yaptırdı yağsız kalsa yatak sarardı bence:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------

tvsye ingilizce mesaj atabilirsiniz

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
2 saat once Anes motora gittim kadikoy .. Maç ordaymis kalabaliga yakalandim .. Yaği ,zincr spreyi ve file aldim zorla cikabildim .. :) yarin sürattende filtreyi alip bakimi yaptirip aksam ki moto showa gidicem .. Ulker arenadaki .. Bilet buldm fazladan bi kac tane :D

2 saat once Anes motora gittim kadikoy .. Maç ordaymis kalabaliga yakalandim .. Yaği ,zincr spreyi ve file aldim zorla cikabildim .. :) yarin sürattende filtreyi alip bakimi yaptirip aksam ki moto showa gidicem .. Ulker arenadaki .. Bilet buldm fazladan bi kac tane :D
nerede bu şhow saat kaçta..

zaten kadıköy miting ve gösteri yeri nerde manyak psikopat var onların toplanma kampı

30senedir istanbuldayım atakent neresidir bilmiyorum valla sen bizden iyi biliyon istanbulu hee.. bizden çok geziyosun ülker arena neresikine

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
gercı cınmalı kullandım bı sezon sattım gayet ıyı ıdı ufak gelmese satmazdım o derece fazlada para vermek ıstemıyorum o yuzden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar