Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum. istanbulda yaşıyorum yeni kasa bi cbr almayı istiyorum. senetle alabileceğimiz bir yer biliyormusunuz? 2000 tl nakit verip gerisini takitle ödeyeceğimiz biryer? bu arada kredi kartımın limiti de yok o kadar. napayım bilmiyorum. ayda 750 tl odeme yapabilcecek bir yer yada kişi bulsam hemen alıcam. yardmcı olursanız sevinirim...

çok araştırdım brooklyn beyazıtta işyerimiz arasıra görüyorum oralarda ahh çekioyrum :D bu arada kardeşim cbr in çok güzel askerliği kısa yapacaksan bence satma :))

tesekkur ederim guzel yazin icin
kisa donem fakat dondukten sonra is guc kovalamasi var o sure icinde paraya ihtiyacim olacak mecburiyet bi yandan
ama satamazsam da koyarim eve dursun cunku oyle kisiler ariyor ki 5bin diyorlar vermeyince de cirkeflesiyorlar o bakimdan satamazsam da icim rahat ilk goz agrim sonucta memnunum da

kardeşim ben çok şey sattım sahibinden iyi bilirim:) daha yeni sattım arabamı ne çektim :D 5bin diyene tekerlekleri sök geçir boynuna. gidonuda ver
eline eli boş dönmesin :D hehehehe

selam arkadaşlar... ilk kez kendime bir motorsiklet almayı planlıyorum.. daha önce de hiç motorsiklet kullanmadım.. sizce cbr125R yeni başlamak için uygun mudur yoksa 250cc alsam onla da başlayabilir miyim ?

merhabalar arkadaslar,
eskisehirde bulundugum icin bana yakinligi sebebiyle linkteki motoru almayi dusunuyorum. motoru taniyaniniz var mi? fiyati ile ilgili ne dusunuyorsunuz?
ankarayi bilmiyorum. motoru almaya gittigim zaman motoru gostermek icin tavsiye edebileceginiz usta var mi?

http://www.sahibinden.com/100751899

cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
saygilar

merhabalar arkadaslar,
eskisehirde bulundugum icin bana yakinligi sebebiyle linkteki motoru almayi dusunuyorum. motoru taniyaniniz var mi? fiyati ile ilgili ne dusunuyorsunuz?
ankarayi bilmiyorum. motoru almaya gittigim zaman motoru gostermek icin tavsiye edebileceginiz usta var mi?

http://www.sahibinden.com/100751899

cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
saygilar

dostum 9000 küsür km, 2011 model, 5.750 fiyat, kaçırma derim, yalnız körükörüne de baglanma, tanıdığım motorcu olarak efe var, en güzeli orası, çiflik kavşağında, hayırlı olur inşallah.

Selam arkadaşlar..Bişey sormak istiyorum ... internette araştırdığım kadarıyla Honda CBR250R ın ağırlığı 165 kilo diyor Hyosung GT250 ise sadece 150 kilo .. ama şöle bir durum var .. motorsiklete yeni başlıycaksan honda cbr 250 ile başmaka mantıklı diyorlar fakat hyosung daha hafif.. bence hyosung ile başlamak daha mantıklı değil mi ?

arkadaşlar bilen varmı mototal veya güngör motor senet ile motorsitlet satıyormu tanıyan yada bilen varsa bilgi verirmi ?

bu sitede yazılanları okudum. güzel ve açıklayıcı olmuş ama orda da belirttiği gibi GT250R ile başlamayın yazıyor. 125cc ile başlayıp çabuk sıkılmaktan da korkuyorum açıkcası.. GT250R nin ilk başlangıç olarak bi insanı bu kadar zorlaması gerçek mi bu kadar zor mu acaba ?

dostum eğer, bu senin ilk motorun olacaksa, ve birazcık hız merakın varsa (ki araba kullananlarda vardır biraz hız merakı) 125 daha uygun derim, 250 likle gaza birazcık dokunayım dersin PAATTT diye ısıklar cikar fark edemezsin, tam o sırada soldan bi otobus bi tır cıkar sıkıntı olur, hemen senaryoyu yazdın diceksin, tecrube konusuyor... COOOK DİKKATLİ olman gerekir, neyse tercih senin, hayırlısı olsun

dostum eğer, bu senin ilk motorun olacaksa, ve birazcık hız merakın varsa (ki araba kullananlarda vardır biraz hız merakı) 125 daha uygun derim, 250 likle gaza birazcık dokunayım dersin PAATTT diye ısıklar cikar fark edemezsin, tam o sırada soldan bi otobus bi tır cıkar sıkıntı olur, hemen senaryoyu yazdın diceksin, tecrube konusuyor... COOOK DİKKATLİ olman gerekir, neyse tercih senin, hayırlısı olsun

Anlıyorum.. ben trafik tecrübesi kazanana kadar 125R ile başlayım. tecrübe kazandıkça 250R ye geçiş yaparım bu daha mantıklı geliyor banada..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
OMM'nin Türkçe'ye çevirdiği Motosiklet Yol Sanatı adlı bir kitap var. Yol okuma, yoldaki olası tehlikeler hakkında gözlem yapma gibi konuları anlatıyor. Kitabın tanıtımı fazla yapılmıyor niyeyse. Aslında yeni başlayan herkesin okuması gerekli diye düşünüyorum. Sürücü kursları beş para etmiyor çünkü.

125 cc ile başlayıp, bu kitaptaki sistemi alışkanlık haline getirsen oldukça iyi olur. 10 aydır cbr250r sürüyorum. Kitabı da 5-6 ay önce görmüştüm ama almamıştım. 3 hafta önce kaza yaptıktan sonra alıp okudum, keşke ilk başlarken almış olsaydım diyorum.

OMM'nin Türkçe'ye çevirdiği Motosiklet Yol Sanatı adlı bir kitap var. Yol okuma, yoldaki olası tehlikeler hakkında gözlem yapma gibi konuları anlatıyor. Kitabın tanıtımı fazla yapılmıyor niyeyse. Aslında yeni başlayan herkesin okuması gerekli diye düşünüyorum. Sürücü kursları beş para etmiyor çünkü.

125 cc ile başlayıp, bu kitaptaki sistemi alışkanlık haline getirsen oldukça iyi olur. 10 aydır cbr250r sürüyorum. Kitabı da 5-6 ay önce görmüştüm ama almamıştım. 3 hafta önce kaza yaptıktan sonra alıp okudum, keşke ilk başlarken almış olsaydım diyorum.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için en kısa zamanda bu kitabı edinicem...

Merabalar herkese ben de bir 125r aldım hiç tecrübem yok :) Eskişehirden kimler var acaba

cbr kullanımı cok kolay motor ben de cbr la óğrendim iciniz rahat olsun, bi kac gün okul bahcesinde falan acemiliğinizi atın sonrası gelir. ehliyet almadan da motor almayın derim, motor ya yatar kapıda, biyere gitseniz bin lira ceza yeme korkusu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar