merhabalar. Bu ara gt250r inceliyorum çok hoşuma gidiyor görünüşü. Birkaç birşey soracağım bu motor 100km de kaç lt yakar. konuda illaki vardır ama 1200 sayfa içerisinden bakmayı göze alamadım açıkçası

ayrıca honda cbr250r ile yakışı arasında çok fark varmı. ikisinden birini alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz ? teşekkürler
Bu motosiklete 3lt yaktırmayı başardım hem de 105km hızla giderken uzun yolda. Fakat istanbul içi 1dk- 45sn süren ışıklarda motoru stop ettim. e-5'in izmit mevkilerinde ana yoldaki ışıklara 300m varken debriyajı sıkıp gaz vermeden gittim vs ile . (aslında bunlar olması gereken şeyler de biz yapmıyoruz)
Hiç kasmadan normal kullanımda sabit 105km hız ile 3,3lt/100km yakar. Şehir içinde 3,5- 4lt arasında.
Bir kerede denemek için tam 100km boyunca 150- 165km hızla geldim. 4.9 yaktı.
Eğer alacağın motosiklet karbüratörlü ise bu değerlere %8 daha koy. Çok ciddi yakıt farkı yok.
Cbr ile arasında 0,3lt /100km fark var. Ama performans olarak cbr'ı yer bitirir.
---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:31 ----------
Bu yenisi daha beter ya, böyle cıplak naked motormuşta, kenar mahalle motorcusunda grenaj yapılmış gibi duruyo...
Değil mi ?
Depo büyük arka büyük sanki kafa kuş gibi ufak kaldı. Ama canlı görmeden de emin olamıyorum. Galiba sadece üst kafa grenajı değişik. Far aynı farın camı mı değiştirilmiş yoksa far kutusu da mı değişmiş anlayamadım