Bendede 2006 var egzantrikten ses geliyor nası çözücüm bilmiyorum Serkan maliyetiniz ucuz yol nedir

)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Serkan bide forumun gecmis sayfalarına arada göz atıyorum 600f bı kullanıcıdan çok daha iyi tanıtıp sorunları çözüyorsun bı tamircilik olayı varmıdir?
sanıyorum sendede aynı sorun var

sorunun eksantrik zincir gergisinde,
bu gün CBR 600RR geldi sesten dolayı,
kendi motoruma yaptığım işlemi uygulayıp yay yaptırdım ve taktım sonuç mükemmel

arkadaşın gözleri yaşardı

bu kadar işlem içinmi bende 700 lira istediler dedi
ben bilmem belki farklı yay kullanacaklardır dedim bende
yani seninde motoruna 150 lira sıkışmış

sonrasında sonuç mükemmel

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
___________________________________________________________________________________________________________________
selamlar 600f alarm taktıran varmı varsa hangi marka kullanır disk alarmı aldım baya uğraştırıyo
ben motoruma İNWELS alarm bağladım,
toptancım hediye etti saolsun senin motora iyi olur en azından kimse kurcalamaz diye
bağlantısıda çok basit,
elden raş ile işimiz yok o sebepten,
sadece +,,,- uçları aküye takıyoruz 2 adet sarı kabloyuda kuyruktaki sinyallerın + uçlarına veriyoruz...
istersen o sarılardan birine ek yapıp kornayada verebılırsın,
alarm çalarken 4'lüler ile birlikte kornanda basar
ben sensörü kuyruğa verdin en hassas yer orası çünki,
çocuklar koltuğa dokundukları gibi Ötmeye başlıyor

))
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
__________________________________________________________________________________
Arkadaşlar aklınızda olsun,
nasıl oluyorda bizim F'lerde kronık arıza olarak eksantrik ses yapıyor ise,
çok hırpalanmış 600RR 'lardada ses gelıyor,
bugun bır arkadaş geldı ve sorun yıne aynı,
yani,
eksantrik gergisinin yayını yeni yaptırdım sistemini düzenleyip taktiğimda ses ortadan kalktı,
çevrenizde eksantrik sesi gelen olur ise eğer,
servisinden önce tamircisine durumu izah etsin ve uygulasın,
Sorun daha ucuza ve daha çabuk çözümleniyor...