öyle gözüküyor sen yeri ve zamanı seç .Xawa pek gelen yok heralde, biz buluşma yerini belirleyelim bence
kullanım kitapcığında ayarlana bilir olduğunu gösteriyor.Ben de Çetincan'da üstüne oturdum baktım arka amortisör çok yumuşak geldi çöktü bayağı arkası, heralde ayarı öyleydi sertleştirilebiliyordur heradle.
evet Pazar günü saat 1 olsun tophanede buluşalım, tüm arkadaşları bekleriz. hem motorun artıları eksileri, powerparts'lar hakkında konuşuruz.
Ve önemli bir soru. Vites 2 den boşa geçerken yüzde bir gibi bir oranda zorluyor. Bu sıkıntıyı yaşayan sadece benmiyim?
benim duke 397 km şu anda ilk başlarda hiç boşa gecmiyordu ancak stop edersen boşa geciyordu şimdi azda olsa arada bir gecmeye başladı boşa, demek sadece bende sorun değilmiş bende sizlere sormayı düşünüyordum böyle sorun yaşayan varmı diye güneş yansımasını bende pazar günü yaşadım km saatine bakmayınca sorun olmuyor
kask olarak kapalı ls2 kullanıyorum şikayetim yok .
arkadaşlar dediğiniz sorunu eğer tahmin ettiğim gibiyse her motorda yaşarsınız
örneğin
5. viteste gidiyorsunuz debriyaj sıktınız durdunuz kırmızı ışıkta vites küçültmediniz yavaşlarken yada 3 e düşürdün 2 ye düşürmedin bu sefer o arada durduğunuzda yada yavaş hızlarda bu sorunla karşılaşabilirsiniz
pratik çözüm
önce debriyajı yavaş yavaş bırakın ama gaz vermeyin motorlarınız zaten gayet torklu motorlar hafiften böyle öne doğru meil alır yani kavrama noktasına getirin debriyajı ve ondan sonra bırakın debriyajı öyle vites atın
bu arada sayfanın takipçisiyim yanlız uzun yol planlarım var ve topcasesiz kullanmam zor en azından takıp çıkartabileceğim bi topcase lazım takılıyormu bu motorlara ?
Sağolasın kardeş :cherry: Ben 4 sene gibi bir zaman sonrasında alabildim sen kısa zamanda alırsın umarım. Bu arada kayseride yok bildiğim kadarıyla satan. Ankara'dan alacak olursan haber et de birşey lazım olursa yardım ederiz :cat:@umurcan hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız. Darısı benim başıma...![]()
Fabrika çıkışı 6 sertlik derecesinden 3. de oluyormuş.Ben de Çetincan'da üstüne oturdum baktım arka amortisör çok yumuşak geldi çöktü bayağı arkası, heralde ayarı öyleydi sertleştirilebiliyordur heradle.