Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yanlış anlama ama,kimse aksesuar var diye fazla para vermek istemez.Ben bile motor ararken;yok kaskı yok brandayı hediye ediyorum diyorlardı,bende:al onlar sende kalsın 500tl in derdim.5000 tl motora 1000 tl aksesuar takarsan 6000 e zor satarsın ama 5600-5700 gibi fiyatlara müşteri çıkabilir diye düşünüyorum.Bir de zaten önümüz kış,motor satmak kolay iş değil.

Yanlış anlama ama,kimse aksesuar var diye fazla para vermek istemez.Ben bile motor ararken;yok kaskı yok brandayı hediye ediyorum diyorlardı,bende:al onlar sende kalsın 500tl in derdim.5000 tl motora 1000 tl aksesuar takarsan 6000 e zor satarsın ama 5600-5700 gibi fiyatlara müşteri çıkabilir diye düşünüyorum.Bir de zaten önümüz kış,motor satmak kolay iş değil.

yok yanlış anlamam fikirlerinizi almak istiyorum zaten.acaba üstündeki bazı şeyleri çıkarıp ona göre mi fiyat çeksem.

yok yanlış anlamam fikirlerinizi almak istiyorum zaten.acaba üstündeki bazı şeyleri çıkarıp ona göre mi fiyat çeksem.

böyle küçük cc lerde aksesuara önem vermiyorlar maalesef o yüzden aksesuar takarken o paranın geri gelmeyeceğinin bilincinde olup takmak gerek. bir de kardeşim şansına kasa değişikliğinin de sana zararı olacak illaki

böyle küçük cc lerde aksesuara önem vermiyorlar maalesef o yüzden aksesuar takarken o paranın geri gelmeyeceğinin bilincinde olup takmak gerek. bir de kardeşim şansına kasa değişikliğinin de sana zararı olacak illaki

anladım artık bişeler yapcam.evet yeni kasanın gelmesi bizim motorları bitirdi resmen.en iyisi elcik ve egzoz u çıkarım.ona göre fiyat çekim.sonradan alacagım motorada uymaz bu egzoz ne yapacaksam

En mantıklısı o olur,zippo's a da söyledim,egzosu ayrı sat diye.Senin egzos orj tiger mı?(gerçekten bilmediğimden soruyorum.).Yeni kasaya uymuyormu,uymuyorsa yine ayrı satabilirsin...

En mantıklısı o olur,zippo's a da söyledim,egzosu ayrı sat diye.Senin egzos orj tiger mı?(gerçekten bilmediğimden soruyorum.).Yeni kasaya uymuyormu,uymuyorsa yine ayrı satabilirsin...

zippos motoruna 7 bin tl istesin param olsa alırım onu.adam o kadar şey kattı motora.evet orjinal.yeni kasaya olur mu inan bilmiyorum.

Motorun garanti kapsamında olduğu için servise gitmelisin ve serviste yapılanlar motorunun geçmişine elektronik olarak kayıt ediliyor.
bakımı sen yaparsak motorun garnti dışı bile kalabilir 50-60 lira için böyle bir risk almaya değer mi?

Engin reis sagol dostum :) motorum halen satiliktir,zaten ilana koymadim serviste oldugu icin.6000 tl fiyati

dogrusu bu dostum ya o kadar para harcadın az bile istiyon valla motoru satsam 250 cc düşünüyorum ama senın motoruda alırım yani.

İstemekte haklı da ne olduysa piyasaya almıyor insanlar, yaz bittiği içindir muhtemelen ama bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.Ben de İskenderunluyum bu arada :)

İstemekte haklı da ne olduysa piyasaya almıyor insanlar, yaz bittiği içindir muhtemelen ama bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.Ben de İskenderunluyum bu arada :)

piyasa berbat durumda adam 6 bin tl ye yazar derkenler ki çok bu para 5 bin verelim böyle kişiliksizlerde var.iskenderun mu bende dörtyol :)

ben motoru yeni aldım daha, vites gecişlerinde az ónce de cok fazla problem yaşadım o yüzden diyorum.

bende yeni aldım. 3.5 binde kendim yağını değişitrdim şuan 6 bin oldu. 7 bini geçince servise götürüp 150tl bayılıp full baktırıcam. artık ne tutarsa üstünüde vericez..

Ben şóyle sorayım :) vites gecişlerinde asırı problem yaşamaya başladım napmalıyım? 2850 km de motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar