[Trabzon - MT]

09,07,2012 tarihinde meleketimdeyim trabzonda 34 plakayla dolasmak hoş olmasada malesef dolasacaım:))) ama malesef gurup yok ve o yuzden sanırım tek tabanca takılacaım

Motorların işi bu hafta biterse hafta sonuna birşeyler yaparız.

Son düzenleme:
Merhaba Trabzonlu motorseverler...1-2 ay sonra KTÜ deyim..Allahın izniyle inşallah düzenlediğiniz gezilere düzenli şekilde katılacağım :)
Hepinizin tekeri düz bassın..Birde gazınız bol , yolunuz açık olsun hepinizin :)

aaaah aah 1 ay oldu trabzondan ayrılalı.burnumda tütüyor hem memleketim,hem de motosikletim ve bu ortam.gerçi pek bi ortam yoktu ama neyse :p
Batum festivaline saklıyorum kendimi :)

Motoru sattık; bakalım sırada ne var :)

hayırlısı olsun alırsın birtane daha ;:))

bu arada trabzon mt de yaiş yok yada trabzonda mt gurubu yok 12 gundur burdayım ne bir etkınlık ne birsey

tek takılırken ufag bır kazada gecırdık :)) motoru yamalı essege cevirdim zaten :)) gezi falan olsada piskoloji duzeltsek :)))))

Sevgili hemşerilerim bundan 20, 25 gün evvel iki motosiklet Ali kaptan ve ben Ali Erhan Yıldırım yani (motokurt) şöyle karadeniz kıyılarını ve yaylalarını sıyırarak izmirden gürcistana gidip izmire döndük sizlerle tanışmayı çok isterdik fakat olmadı. Sağ olsun vakfıkebirden Muammet, ve Alperle tanışma imkanına sahip olduk bu arkadaşların misafirperverlikleri için ne kadar teşekkür etsek azdır her şey gönüllerince olsun bu gezi ile ilgili bir kaç fotoğraf paylaşmak istiyorum iyi sehirler hoşçakalın:king:

Uploaded with ImageShack.us

Motosikleti
Honda Crf250L
ben de tanıştığıma çok memnun oldum Erhan abi..size eşlik etmeyi çok isterdim buralarda ama nasip olmadı..
inşallah bir gün ben oralara gelirim..

motokurt

Uploaded with ImageShack.usmotokurt

---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:45 ----------

---------- Post added at 02:02 ---------- Previous post was at 01:57 ----------

Alperciğim inşallah bi dahaki seneye bize eşlik edersin . veya sözüm söz kps imtihanını kazanırsan tainin nerye çıkarsa ister hakkariye seni ziyarete geleceğim herşey gönlünce olsun sevgili kardeşim hoşçakal Muammet e selamlar:king:
ben de tanıştığıma çok memnun oldum Erhan abi..size eşlik etmeyi çok isterdim buralarda ama nasip olmadı..
inşallah bir gün ben oralara gelirim..

Hocam rahatsızlığımdan dolayı tanışamadım sizlerle, inşallah bu sefer ya biz geliriz ya da bir dahaki sefere 2 kat telafisini yaparız. Saygılar.

Geçtiğimiz pazar günü tanıştığım Uthec'e buradan da teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sağolsun vaktini ayırdı ve almak istediğim motor konusunda sıkılmadan bunalmadan özellikleri hakkında epey anlattı ve gezdirdi. Motor almak için seçimimi netleştirdi ve cbr250r hayranı oldum. Zaten motoru o ilk görüşte.. Allahım dedim bu motor ne böyle harika bişeymiş hakkaten..:)
Alper abi kazasız belasız sürüşler dilerim ve tekrar teşekkür ederim vaktini ayırdığın için para biriktirme çabaları epey hız kazandı inş. seneye benim de bi cbr ım olacak :)

Geçtiğimiz pazar günü tanıştığım Uthec'e buradan da teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sağolsun vaktini ayırdı ve almak istediğim motor konusunda sıkılmadan bunalmadan özellikleri hakkında epey anlattı ve gezdirdi. Motor almak için seçimimi netleştirdi ve cbr250r hayranı oldum. Zaten motoru o ilk görüşte.. Allahım dedim bu motor ne böyle harika bişeymiş hakkaten..:)
Alper abi kazasız belasız sürüşler dilerim ve tekrar teşekkür ederim vaktini ayırdığın için para biriktirme çabaları epey hız kazandı inş. seneye benim de bi cbr ım olacak :)

nasipse seneye cbr 250r ını alırsın ve oda kesmez seni ertesi senyede 600rr yada f alırsın:)))

bu arada bu trabzon gurubu nerede ne bır etkınlık ne bır toplanma brak 20 gundur trabzondayım kımse yok boş boş duruyoruz burada be

Motosikleti
Honda Crf250L

rica ederim Ahmetçim lafı bile olmaz..ne zaman istersen gelip görebilirsin..

Erhan abi merhaba. Kısmetse cumartesi günü uçakla İzmir'e geliyorum. Kuzenimde bir fazer var pazar günü bir aktiviteniz varsa izmir dolaylarında katılmak isterim. Trabzon'a geldiğinizde fırsat bulup tanışamamıştık. Bu sayede tanışmış oluruz.

nasipse seneye cbr 250r ını alırsın ve oda kesmez seni ertesi senyede 600rr yada f alırsın:)))

bu arada bu trabzon gurubu nerede ne bır etkınlık ne bır toplanma brak 20 gundur trabzondayım kımse yok boş boş duruyoruz burada be

:)) cbrde biraz kalmayı düşünüyorum hatta abartı olmasın ama 50 bini cbrde tamamlamayı hedefliyorum. Belki de daha fazlası.. Cbr şuan benim düşüncemde bu motorumdan sonra bütün isteklerime cevap olacak motor diye düşünüyorum. 600lük makinayı pek düşünmüyorum açıkçası onlar beni korkutuyor.
O değil de hakikaten ne zaman organizasyon var ben de gezilere katılmak istiyorum artıkın tek başıma gezmekten sıkıldım :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar