Nede Grup yok ? Biz neciyiz![]()
Motoru sattık; bakalım sırada ne var![]()

motokurt
motokurt
motokurt
motokurt
motokurt

ben de tanıştığıma çok memnun oldum Erhan abi..size eşlik etmeyi çok isterdim buralarda ama nasip olmadı..
inşallah bir gün ben oralara gelirim..
Hocam rahatsızlığımdan dolayı tanışamadım sizlerle, inşallah bu sefer ya biz geliriz ya da bir dahaki sefere 2 kat telafisini yaparız. Saygılar.
Geçtiğimiz pazar günü tanıştığım Uthec'e buradan da teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sağolsun vaktini ayırdı ve almak istediğim motor konusunda sıkılmadan bunalmadan özellikleri hakkında epey anlattı ve gezdirdi. Motor almak için seçimimi netleştirdi ve cbr250r hayranı oldum. Zaten motoru o ilk görüşte.. Allahım dedim bu motor ne böyle harika bişeymiş hakkaten..
Alper abi kazasız belasız sürüşler dilerim ve tekrar teşekkür ederim vaktini ayırdığın için para biriktirme çabaları epey hız kazandı inş. seneye benim de bi cbr ım olacak![]()
Geçtiğimiz pazar günü tanıştığım Uthec'e buradan da teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sağolsun vaktini ayırdı ve almak istediğim motor konusunda sıkılmadan bunalmadan özellikleri hakkında epey anlattı ve gezdirdi. Motor almak için seçimimi netleştirdi ve cbr250r hayranı oldum. Zaten motoru o ilk görüşte.. Allahım dedim bu motor ne böyle harika bişeymiş hakkaten..
Alper abi kazasız belasız sürüşler dilerim ve tekrar teşekkür ederim vaktini ayırdığın için para biriktirme çabaları epey hız kazandı inş. seneye benim de bi cbr ım olacak![]()
nasipse seneye cbr 250r ını alırsın ve oda kesmez seni ertesi senyede 600rr yada f alırsın))
bu arada bu trabzon gurubu nerede ne bır etkınlık ne bır toplanma brak 20 gundur trabzondayım kımse yok boş boş duruyoruz burada be