Arkadaşlar hala kararsızım Ninja250R mı yoksa CBR250R mı almak konusunda. Yaklaşık 319 sayfa var ve çok uzun. Kısaca Ninja250R'nin avantajları , görebileceğim max. hızı , dezavantajlarını söyler misiniz ? Kısmetse gelecek aya motorsikletimi almayı düşünüyorum. Teşekkürler.![]()
Eyvallah kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkürler.bende 1.82 boy var boyla ilgili sıkıntı olacak anlattığın kadarıyla ne derece olur bilemem.sıfır fiyatı 5.000 euro yazıyo en mantıklısı sıfır almak sanırım.üç motor ilgimi çekti yamaha fz6 fazer...honda cbr 250 r....ve kawasaki ninja.kıyaslama yaparsak...en mantıklısı hangisi olur acaba bide ben en fazla 11000 tl verebilirim...verdikten sonrada pişman olmak istemiyorum.en mantıklı ve sorunsuz bir tercih için ne dersiniz teşekkürler....
Bütçene kask, ceket vs. korumalıkları da ekle çünkü onlar da epey bir para tutacaktır. Sadece motoru düşünme bütçeni planlarken.Eyvallah kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkürler.bende 1.82 boy var boyla ilgili sıkıntı olacak anlattığın kadarıyla ne derece olur bilemem.sıfır fiyatı 5.000 euro yazıyo en mantıklısı sıfır almak sanırım.üç motor ilgimi çekti yamaha fz6 fazer...honda cbr 250 r....ve kawasaki ninja.kıyaslama yaparsak...en mantıklısı hangisi olur acaba bide ben en fazla 11000 tl verebilirim...verdikten sonrada pişman olmak istemiyorum.en mantıklı ve sorunsuz bir tercih için ne dersiniz teşekkürler....
Merhaba,
Motorun üstündekiler tahta gibi lastik. İlandaki lastiklerle daha iyi yol tutuş elde edersin fakat fiyat yüksek. Buz motora da bak.
Daha da iyi yol tutuşu olan pilot power da takabilirsin. Bu modelde arka için 150/60 den başlıyor. Orijinalden geniş olması bir soruna yol açmıyor.
Pirelli Diablo Rosso II de çok tavsiye edilen bir lastik. Yol tutuşu çok övülüyor. 140/70 den başlıyor. 2011 Junior cup için hazırlanan ninjalarda bu kullanılmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
Güzel olmuş.
Egsoz sacını nasıl hallettin? (Arkadaşlar benim de ihtiyacım var. Yok mu egsoz sacı olan?)
Egsoz boyası nasıl yapıldı?
http://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/mcy/street/13_ex250lm_gallery.html
Patladık arkadaşlar patladık:sunny: 2013 model deli birşey, abs de varmış:cyclopsan genel sohbette sayfa açmışlar fiyatta aynı olacak diyolar eğer öle birşey olursa bunalıma girerim haketten:queen:
http://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/mcy/street/13_ex250lm_gallery.html
Patladık arkadaşlar patladık:sunny: 2013 model deli birşey, abs de varmış:cyclopsan genel sohbette sayfa açmışlar fiyatta aynı olacak diyolar eğer öle birşey olursa bunalıma girerim haketten:queen:
Eski kasalar bu ciktigi anda değer kaybedecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
valla ben de 2012(nisan) aldim ama 2013 siyah modeli cok guzel duruyor ya.. icim gitti simdi.. egzoz'a bak ya..
Eski kasalar bu ciktigi anda değer kaybedecek
Benim içim gitti tasi tarağı satıp almak lazım bunu
Eski fiyat olursa ben alırım bunu
yalniz kac senedir stabil ninja modelleri. ufak tefek degisiklikleri vardi. 2013te kafalarina tas mi dusmus arkadas..
İçime doğmuştuhttp://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/mcy/street/13_ex250lm_gallery.html
Hocam ben de ayni stresle Yamaha'yi bekliyorum R1 de degisicek sanirim o daha beter patlamis oluyor insanin elinde ;(Deli olmuş ya cidden farları ayırmışlar, sinyaller dışarıda çıkıntı değil, hava kanalları ve kafa daha spor göstermiş motoru, abs de cabası... valla üzüldüm şimdi daha 3,5 ay oldu motoru alalı
bence satman cok ii olmuşİçime doğmuştuTam zamaninda satmışım motoru cidden :flower:
Yalniz saka bi yana on sinyal disinda her yani super olmus bence. 250cc'de artik o mu bu mu tartismasi bitmistir bence
Hocam ben de ayni stresle Yamaha'yi bekliyorum R1 de degisicek sanirim o daha beter patlamis oluyor insanin elinde ;(
İçime doğmuştuTam zamaninda satmışım motoru cidden :flower:
Yalniz saka bi yana on sinyal disinda her yani super olmus bence. 250cc'de artik o mu bu mu tartismasi bitmistir bence
Hocam ben de ayni stresle Yamaha'yi bekliyorum R1 de degisicek sanirim o daha beter patlamis oluyor insanin elinde ;(