witman tsk ama ben gümüş gri istiyorum çok sevdim ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
haşat derken şuanki sahibi vermesede plakadan ve motordan bi önceki sahibinin yerini araştırdım sonunda gittiği ustaya kadar buldum. Daha önce kazası var güzel toplamış km düşürmüş sonra şimdiki sahibinin şehrinde yoğun tanıdık bulma uğraşımdan sonra bi motorcu abimiz uzak dur gelen geri gitti zaten dedi. İstersen gel bak ama sana aldırmam dedi şimdiki sahibide sinyalleri bile çinli takmış gösterge hatalı çalışıyo tekrar bi oynanmış bide eleman aldığından beri sadece gazlamış debriyaj sıkıntılı orta sehba yok niye yoksa egsozuda kendisi yapmış daha ne sayayım ... Hesaplıydı sadece ama ucuz etin yahnisi olmuyo napalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
şimdi birazdaha silkincem belki ilk sene gezemiycem bile ama temizden şaşmıycam fazerım çok temizdi ya ustamın yanında 12500 e aldım ustam benden 13500 e satın aldı ikiletmedi bile
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
şimdi bursada var bitane içim gitti hasta oldum malinaya süper bişey onu çok istiyorum ama sanırom çıkaramıycam o kadar 500-1000tl ile kaldık arada.... MİLLET Bİ EL ATIN SIKIŞTIRIN ŞUARKADAŞI İKNA EDİN ALAYIM ŞU GÜMÜŞÜ ALIN BENİDE ARNIZA ... Sahibide müthiş efendi zorlayamıyosun adamın göz bebeği zaten satıyorum diye üzülüyo...ÇOK SARDIM KAFAYA ,,,,