TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Eski kasadaki marş motoru lucas markaydi bunda marka yazmıyor lucas iyi bir marka bu arada apachenin kronik bir sorunu marş rublesidir garantiden değişiyor bilginiz olsun 2008 senesinde deismistim de
marş rublesinde problem var ozaman, pahalı bişey mi acaba. daha geçen hafta bakıma götürdüm bidaha gidicez anlaşılan

selam tayfa nasılsınız. Beni sorarsanız dede yorgun dede bitkin dede hasta. Şuan izmir dokuz eylül hastanesindeyim.

Eski kasadaki marş motoru lucas markaydi bunda marka yazmıyor lucas iyi bir marka bu arada apachenin kronik bir sorunu marş rublesidir garantiden değişiyor bilginiz olsun 2008 senesinde deismistim de

benimki 2012 model marş motorunun üzerinde lucas yazıyor! marştan yana daha hiç sıkıntı yaşamadım. Gerçi ben başka şeydende sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar çok şükür

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------

selam tayfa nasılsınız. Beni sorarsanız dede yorgun dede bitkin dede hasta. Şuan izmir dokuz eylül hastanesindeyim.

ramço Allah acil şifalar versin neyin var???

neyim yokki? Motor yağ yakıyordu sekman attılar tutmadı.. Karaciğer ameliyatı olduk düzen tutmadık.. Ağrı sızı devam ediyor.

dostum geçmiş olsun dualarım seninle Allah yar ve yardımcın olsun dilerim Allah'tan mubarek ramazan ayında sana acil şifalar versin

marş motoru neresinde pek dikkatimi çekmedi, ateşleme açık pazar günü oldu depoyu söktükten sonra
motor bloğunun arkasında sarımtrak kente sağdan sola doğru duruyor silindir şeklinde üzerinde iki tane kalın kablo bağlanıyor biri lastik takke var diğerinde yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

neyim yokki? Motor yağ yakıyordu sekman attılar tutmadı.. Karaciğer ameliyatı olduk düzen tutmadık.. Ağrı sızı devam ediyor.
abi geçmiş olsun

eyvallah sağolun dostlar. İzmir e gelip giyorum. 6 arabası ile denizli yolcusuyum yine. izmirin otelleri kazık. Geceliği 40 lira.

ramçoo geçmiş olsun. hem yeni ameliyatlısın hemde o motordan bu motora fink atıyorsun :)
çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Ayak marsinda ses geliyormu ruble arızası olunca basilmiyor sert ve ses çıkartıyor sendeki arıza bu değildir km zaten düşük arıza çıkarması imkansız en az 25000 yapican sonra belki bi arıza cikar oda zor yaa tabi kullanım cok onemli

3500 km de motorumu satmayı düşünüyorum.kaça gider piyasa nedir.kaçtan aşağı vermemeliyim?

şu an 4300 tl sıfır fiyatı.plaka ve diğer masraflarla 4600 liralı bulur.3750 liradan aşağı vermemeyi düşünüyorum.fikirlerinizi almak isterim.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
3500 eğer satmak istiyorsan mesela benimki 4000 lira satmak isteyende yok inazuma gelsin ozaman düşünürüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar