Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi akşamlar karşlerim,abilerim..

2 gün önce motorumla kaza yaptım kavşaktan sağa dönerken yol ıslakmış(sonradan farkettim)kayıp düştüm.gidonum arkaya doğru eğildi sanırım vidalarını gevşetip düzeltilir?:bounce:sinyalim gösterge dış koruması kırıldı bugun nöbetteyim yarın yaptırıcam inşallah :mrgreen:gidon tapası kırıldı parçası içinde kalınca nasıl çıarıcam bilemedim yardımcı olabiliecek var mı ?:bestmt:

uğraşma derim ben. Gidon demiri 30-35 tl civarında galiba. Ybr ciler daha iyi bilir.
YARDIM YARDIM YARDIM. Yardım etsenize arkadaşlar. Arkadaşımıza.

F54

2 gün önce motorumla kaza yaptım kavşaktan sağa dönerken yol ıslakmış(sonradan farkettim)kayıp düştüm.gidonum arkaya doğru eğildi sanırım vidalarını gevşetip düzeltilir?:bounce:sinyalim gösterge dış koruması kırıldı bugun nöbetteyim yarın yaptırıcam inşallah :mrgreen:gidon tapası kırıldı parçası içinde kalınca nasıl çıarıcam bilemedim yardımcı olabiliecek var mı ?:bestmt:
geçmiş olsun kardeşim yenisini alırsan daha ucuza gelir bence

ben ustaya sipariş vermiştim, o bulmuştu. O ustaya küsüm şu an. Benim parçaları parasını peşin ödediğim halde 6 ay geçti getirmedi. Nerden buldu bilmiyom. Bide sadece bobin büyütmek tek başına işe yaramaz. Buji kablosu kalın ve iletken olcak, pıposuda öyle, bide ngk iridyum tak tamamdır. Soracağın varsa sor. Bunları fatih pelüş e söylemem. Sırdır. :queen:

abi bende ngk iridyum buji var zaten o yüzden iyi bir bobin vrsa takarım ondan dedim var mı bildiğin diye :)

geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin bence yenisiyle değiştirin hiç düzeltmeyle uğraşmayın gidonu

megane bobini bağla fatihim deli gibi ateşleme yapsın buji kablosunu da değiştir buji başlığını da

abi bende ngk iridyum buji var zaten o yüzden iyi bir bobin vrsa takarım ondan dedim var mı bildiğin diye :)

geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin bence yenisiyle değiştirin hiç düzeltmeyle uğraşmayın gidonu

ben ustaya söyledim oda araştırıp buldu. Valla ateşleme bobini. Bi tarat bakalım. Bulursan link at bakalım.

ben ustaya söyledim oda araştırıp buldu. Valla ateşleme bobini. Bi tarat bakalım. Bulursan link at bakalım.

abi ben çok önceden araştırdım da bulamadım zaten ondan sana sordum ya neyse :)

megane bobini bağla fatihim deli gibi ateşleme yapsın buji kablosunu da değiştir buji başlığını da

abi büyük yer kaplıyor onlar yoksa neden olmasın bana kibar lazım :p

Höösstt. Araba bobini demedik. 2 günde pistonun tepesini kaynak yapar gibi eritip deler o. Her şeyinde bi sınırı var. Bobini güçlendir dedik, kaynak makinası bağla demedik :santa: bi ara benim kafamda çift bobin bağlamak bile vardı. Çift bobin, çift çıkış, pipoya tek giriş :pl: usta pistonu delersin dedi :sunny:

Höösstt. Araba bobini demedik. 2 günde pistonun tepesini kaynak yapar gibi eritip deler o. Her şeyinde bi sınırı var. Bobini güçlendir dedik, kaynak makinası bağla demedik :santa: bi ara benim kafamda çift bobin bağlamak bile vardı. Çift bobin, çift çıkış, pipoya tek giriş :pl: usta pistonu delersin dedi :sunny:

ben zaten paralel çift bobin bağlamıştım ama bir işe yaramadı adı üstünde paralel sıralı mı yapsaydık ne :p

statörden akım yetmemiş olabilir. Yani iki bobin aynı anda tek bujiye akım gönderecek. Böylemi denedin?

geçmiş olsun kardeşim yenisini alırsan daha ucuza gelir bence

Sağolasın kardeşim,kaskınız asfalt yüzü görmesin:pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------

Gece gece başınıza ağrıttım sürekli giremiyorum sitenize girince de sizleri soru bombardımanına tutayım dedim.:mrgreen:Motorum yüksek devirde tekleme yapıyor ve bazen gaz yemıyor karburator tıkalı diye düşünüyorum bilginiz var mı acba??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar