Selamın Aleyküm arkadaşlar hayırlı ramazanlar iyi forumlar.
@Search16 üstadım öncelikle sana çok teşşekkür etmek istiyorum. 5 gündür motor alma fikrindeydim. Çok motor gezdim çok nette baktım ama bi türlü karar veremedim. elemelerin ardından aklımda bi kaç şey belirmeye başladı. Mondial 150 mash mondial, mondial 150 mc x loader, dorado carvus 250 ve kuba fastwind 200 r. çok araştırdım kullanıcı yorumları seçenekler felan günlerce kurcaladım ve bugün gidip küba fastwind 200 r motorumu satın aldım. ilk heyecanla motora binip hiç gaz kesmeden 50 km felan yol yaptım sanırım abarttım ama güzel bi duygu

Motordan ilk izlenimlerim motor gayet guzel fakat gaza abanınca biraz titreme oluyor onuda acemiliğime veriyorum. İlk defa vitesli büyük motor kullanıyorum. Devir gaz ayarı felan konularında acemiyim.Üstadım sana bi kaç akıl danışmak istiyorum mümkün ise;
1) Motor açımı konusunda bana yardımcı olabilirmisin nasıl ve ne yapmam gerektiği konusunda ?
2) Motoru servisi ayarladı verdi ama kontrol etmem gereken yerleri varmıdır ? Hani değiştirdiğim zaman daha güzel olacak olan bişeyler ? Senin yaptığın ve bana tavsiye edebileceğin değişiklikler ?
3) Motorun devri nasıl olmalıdır ? ideal hız ve devir ayarları konusunda beni ayadınlatabilirmisin ?
şimdilik bu kadar yazayım ustadım yoksa daha cok konusurum ben heyecan tavan cok guzel bir motor ya o yaptığın guzel yorumlar olmasa almazdım sanırım çok teşekkür ederim