saol kardeşim iyiyim ,sen nasılsın...
bende iyiyim koray abi ramazan girdi gezi işi bitti 1 ay evdeyiz
saol kardeşim iyiyim ,sen nasılsın...
bende iyiyim koray abi ramazan girdi gezi işi bitti 1 ay evdeyiz![]()
aynen fatihim ,motor biraz dinlenecek :cherry:
hayırlı olsun birkaç resim bekleriz..slm herkese sonunda ybr mi alabildim sayenizde sağolun varolun20014 kmde şu an inşallah bakıma götüreceğim birkaç güne... düşük yakıt ve normal performans aradığımda buydu :thumleft:
100 Metrede 5 e atmaktan sıkıldım arkadaşlar en kısa sürede yüksek cc ye geçmek istiyorum canıma tak etti ben garı isterem :queen:
yüksek cc alda 100 metre 5 takmaktan kurtul:mrgreen:100 Metrede 5 e atmaktan sıkıldım arkadaşlar en kısa sürede yüksek cc ye geçmek istiyorum canıma tak etti ben garı isterem :queen:
100 Metrede 5 e atmaktan sıkıldım arkadaşlar en kısa sürede yüksek cc ye geçmek istiyorum canıma tak etti ben garı isterem :queen:
slm herkese sonunda ybr mi alabildim sayenizde sağolun varolun20014 kmde şu an inşallah bakıma götüreceğim birkaç güne... düşük yakıt ve normal performans aradığımda buydu :thumleft:
Teşekkür ederimhayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Allah kaza bela vermesin.
10-11 bin gayme bu iş için ayırdım..nasıl ayırdım bende bilmiyorumda kredi olabilir eş dost olabilir.. yastık altı olabilir vs.vs...ikinci el bi yamaha mt 03 alsam..bi yandanda 600 lük senin neyine demedende edemiyorum sıfır km inazuma seni mezara götürür diyorum ama kesin fikirlerim oturmadı belkide cebimde param hazır olmayışındandırkardeşim sen su anda işin garanti ise 1200 tl aylık gelirin yada 300-400 tl taksit ödeyecek bir bütcen varsa hiç durma ama işin garanti olması lazım 36 ay felan ödemelisin o zman 250cc-600cc arası uçarsın...