TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bende bugün 70 km yol yaptım motorun bakımları felan gayet iyi fekat 110 u geçemedim düz yolda. 191 boy 92 kiloyum. Normalmidir, 138 gören nasıl görüyor yahu :)

Not : Motor 16 binde ve saat gibi :jocolor:
normal hocam ben 1.84 üm aramızda boy farkıda çok kilo da ona göre 110 görüyorsun bende 115 falan asılıyo kapanmadan. kapanırsan motora dahada gider açılır motor fakat kapanma uzun boylu olunca hoş durmuyo :)

normal hocam ben 1.84 üm aramızda boy farkıda çok kilo da ona göre 110 görüyorsun bende 115 falan asılıyo kapanmadan. kapanırsan motora dahada gider açılır motor fakat kapanma uzun boylu olunca hoş durmuyo :)

Saol dostum yok yahu ne kapanması motor bisiklet gibi duruyo zaten :) Acaba motorda problem mi var diye düşündüm bir an, ona istinaden bir sorayım dedim :)

Şimdi arkadaşlar bende tubeless lastik var, peki şişrmek içim benzicilerdeki hava basma aparatı lastiin sibobuna uygun olur mu ? Yoksa ayrı bir aparat mı takmak lazım ?

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Yağı koydum biraz zorladım ısındı kaçırma felan yok gayet rahat

Vallahi ben o saatte çalışıyorum :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

ben 110 kiloyum yatarak 134 gördüm en cok ben 50 kilo olsam benim motor 145 dicek demekki :) :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

20/40 o bende aynısını koydum 200 km kadar oldu kullanıyorum memnunum vites geçişlerini rahatlattı baya önceden 10/40 vardı motor ısınınca katur kutur geçiyordu vitesler şimdi iyi

olabilir valla hafif yukarı doğru meyil vardı bursa otobanında bastım yalova istikameti

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Fazla bir fark olmasa da idare eder vltesler rahatladı gostergeden yıne ses geldi sonra kesildi isallah kalıcı olmaz su ses deli eder insanı

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Yok xenon işi bekleme de ramazan gitti bende anlamam kimseyede elletmem motorumu ramazan gelince. Yapar artık acelesi yok

aga öyle deme geçen ışıklarda bi wolksvagen scirocco deng geldi kötü bozdu beni gaza gelip herkesede kafa tutmamak lazım :) :) :)
sende her arabayla kapışma bilader :mrgreen: şahin doğan vs bunlarla :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN.. BU PAZAR 5000 BAKIMINA GİDİCEM SÜRAT MOTORA.. NELER YAPILIR 5000 BAKIMINDAÇ. NE KADAR TUTAR BAKIM ÜCRETİ BİLEN WARSA Bİ YARDIMCI OLABİLİRMİİ.. Bİ DE MOTORDA Bİ SIKINTIM WAR DİREKSİYON İYİCE SALLANMAYA BAŞLADI ACABA NEDEN.. BU KADAR TİTREMESİ NEDENDİR DİREKSİYONUN ?
bende fark ettim özellikle sol elcikte titreşim fazlalaşmış baya hissediliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

Günaydın arkadaşlar dün aksam meşhur gostergeden gelen tıkır tıkır ses bendede oldu dün motoru yıkamıstım gerçi 2 saat sonra fark ettim gaz verince çıkıyor sonra birden gitti çok sinir bozucu bi ses bide yağ özelliği bir kaybetti mobil almıştım sanırım almam daha vitesler takır takır oldu daha 1300 km de
o kadar eleştirdim arkadaş araba yağı koymuşsun diye, ramçoda ben hep oto yağı koyarım diyor, bidaha koyma

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------

ipone 10w50 ben castrolden sonra serviste bunu koydurdum titreşimi azaltı yatmadan 130 görüyorum 165 cm 50 kgyim
http://iponeturkiye.com/index.php?o...a-1l&catid=42:4-zamanl-motor-yalar&Itemid=121
bende kışın 10 40 ipone yarı sentetik koymuştum baharın 10 50 ipone tam sentetiğe geçtim banada titreşim azaldı gibi geldi yağ yeni olunca galiba, şimdi arttı gibi

Yok xenon işi bekleme de ramazan gitti bende anlamam kimseyede elletmem motorumu ramazan gelince. Yapar artık acelesi yok
bende bizim bursadaki servise taktırıcam bakalım ellerinde varsa oradan alırım yoksa istanbulda vardı sipariş vericem h4 35 watt 6000k motosiklet için olanlardan alıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

sende her arabayla kapışma bilader :mrgreen: şahin doğan vs bunlarla :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

bende fark ettim özellikle sol elcikte titreşim fazlalaşmış baya hissediliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

o kadar eleştirdim arkadaş araba yağı koymuşsun diye, ramçoda ben hep oto yağı koyarım diyor, bidaha koyma

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------

bende kışın 10 40 ipone yarı sentetik koymuştum baharın 10 50 ipone tam sentetiğe geçtim banada titreşim azaldı gibi geldi yağ yeni olunca galiba, şimdi arttı gibi
kaç km oldu değiştireli

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Benim 20 km den sonra akuyu. Zayıflatıyor yoksa skıntı yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar