Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla büyük şeyleri tkmam böyle küçük şeyleri takarım kafaya huyumu sevim :D hoşbulduk bu arada

yolda düsmüşse kim ne yapsın? Çaldırdıysan veya belirli bi yerden kaybolduysa şimdilik güzelce kilitle. Zincir, asma kilit vs. Veya garaja kitle. Kontak takımı pahalı değildir. Taş çatlasa 20-25 lira. Ybr ciler fiyatını daha iyi bilir.

yolda düsmüşse kim ne yapsın? Çaldırdıysan veya belirli bi yerden kaybolduysa şimdilik güzelce kilitle. Zincir, asma kilit vs. Veya garaja kitle. Kontak takımı pahalı değildir. Taş çatlasa 20-25 lira. Ybr ciler fiyatını daha iyi bilir.

Sen du plakamı okucan :) Camına takıcam senin önünü göremicen :D

olum işin gücün yokmu senin? Git oyuncaklarınla oyna :queen:
sesi aynı osuruk gibi çıkıyor. Cart cart cart :farao:

olum işin gücün yokmu senin? Git oyuncaklarınla oyna :queen:
sesi aynı osuruk gibi çıkıyor. Cart cart cart :farao:

yoo abi güzel cıkıyor :) Hafta içi izin almam gerek benimmm :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

Yarın kazansamda,kazanmasamda motorumu alıp köye koyucam... Ama kazanacıgıma inanıyorum. İyi geceler

arklar bugün 2011 ybr aldm ve aranıza katıldm. yalnız talihsiz bi olay başıma geldi. yedek anahtarlarını düşürmüşüm. şimdi ne olacak ??

aramıza hoş geldin hayırlı olsun motorun güle güle kullan yedek anahtarını düşürdüysen yenisni anahtarcıdan yaptırır geçersin özellikle biri almadığı sürece normal düşmede bir şey olmaz

Öncelikle hoşgeldin motorunun fotograflarını bekliyoruz.
Bende ybr 125 alıcam yakında senın yerinde olsam gıdıp bayiye sorarım kontak tek mi değişiyor yoksa ön mafsal ile beraber mi bnim zebranın komple ön takım getirmişlerdi geri gönderdim onu sor eğer tek kontak ise kendinde takabilirsin... İçin rahat etmesi için...

Abi düşmeden olmaz inan zor düşerim dün otobandada asıldım yattım üstünede düşmedim 50-60 Km hızlarda bile tek arka frene asılarak 5-6 metre kızaklanmasında bile direksiyonun hakimiyetini kaybetmedim..Sadece yüksek gelio motor boydan ayaklıga alma sorun olurmu arkadasta ybr var fakat korkuom denemeye.

Datlı bunu tak ufak bisikletlere takılır dengeyi sağlamak için :cherry:

463878_w640_h640_dsci0030.jpg

borcmdan dolayı ybrmı satıyorum 160 kmde daha kullanmadım doğru düzgün ilan no 93859675 ilgilenenler ararsa sevinirim

benim motörün vergisi 7.5 tl :sunny: siz kaç gayme ödüyonuz bu ay? 2005 inki 28 tl :sunny: 96 titan 7.5 tl bedava gibi. Kaç tl ödüyonuz bakem?

vay bee. Hiç yeni moturum olmadıki okadar çok vergi ödüyem. Geçmiş olsun :santa:

aramıza hoş geldin hayırlı olsun motorun güle güle kullan yedek anahtarını düşürdüysen yenisni anahtarcıdan yaptırır geçersin özellikle biri almadığı sürece normal düşmede bir şey olmaz

teşekkrler.apartmanın önünde düşürmüş olabilirim o yüzden sıkıntı yapıyorum :)

2011 model dün 46tl vergi ödedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar