aloo beyler yokmu cevap verebilecek bi şahıs
bende soruyu kaçırdım
aloo beyler yokmu cevap verebilecek bi şahıs
soru nerede ben göremedimaloo beyler yokmu cevap verebilecek bi şahıs
Hayırlı olsun kardeşim Allah(c.c) kaza bela vermesin, alışıncaya kadar sakin sakin... :rendeer:slm arkadaşlar herkese mrb sonunda apachemi aldım cok şükür.![]()
slm arkadaşlar herkese mrb sonunda apachemi aldım cok şükür.![]()
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlerslm arkadaşlar herkese mrb sonunda apachemi aldım cok şükür.![]()
tesekkurlerHayırlı olsun kardeşim Allah(c.c) kaza bela vermesin, alışıncaya kadar sakin sakin... :rendeer:
hayırlı olsun yıka bişey olmaz göstergeyeArkadaşlar öncelikle merhaba ismim emre aranıza manisa dan katıldım dün sıfır rtr 150 aldık ve bi kaç sorum olucak motorumu yıkarsam dijital göstergeler bir zarar görürmü birde sele kalkıyormu servis 500 km yap öyle gel dedi pek bişey konuşmadik yardımcı olursanız sevinirim.![]()
hayırlı olsun yıka bişey olmaz göstergeyesele açılıyor sağ taraftaki kapakğı anahtarla aç sonr orada parmakla çekmek için kablo var onu kendine çek sele kilidi açılır sonrada seleyi arkadan kaldır
evet bursadayım bir kaç arkadaş daha var hatta hadi inş hangi bölümçok saol bende orayı açtım pekte kurcalamadım bişey olmasın diye yarın bakarm inş yardımcı oldun saolasınbu arada bende bu sene uludağ üni. mezun oluyorum nasipse sende Bursadasın galiba?
Tıbbi görüntüleme beşevlerde kaldım bu sene.evet bursadayım bir kaç arkadaş daha var hatta hadi inş hangi bölüm![]()
MRB arkadaşlar aranıza yeni katıldım nasipse bende bi apache alıcam 20 güne 2.el hiç kullanmadım çekincelerim var gerçi yorumların hepsi olumlu o iyi bişey ama motora binme fırsatım olsaydı çok iyi olurdu edirne de oturanınız varmı acaba apacheli olarak ? edirnede hiç apache görmedim
Ya ne sorunlu motor almış millet yada çok takıntısı var 9500 km oldu tık yok olmıcak ta eminim 20000 den sonra çıkacak masrafları biliyorum zaten zincir dlsliseti. Çıkarsa debriaj teli vs