Erkek eşcinselliğini çok çirkin buluyorum, çünkü erkek bedeni -bana göre- son derece itici.. Fakat lezbiyenlere büyük saygım var! Nasıl estetikler, erkek halimle gayliği asla düşünmedim ama kadın olsam yardırırdım ;-)
Şimdi..... Görüyorum ki aranızda Kurtlar Vadisi kıvamında takılan arkadaşlar var, 'hibnelerle işim olmaz ulağğğn' söyleminde asıp kesiyorlar.. Son derece avam olmanın yanında cahilce bir hareket.. Sizi bir konuda aydınlatayım!
Kadının G noktası denen ve dokunulduğu anda ablayı tavana zıplatan bölge vajina çeperinin -bir dinleyin beee- hemen iç kısmında üsttü bulunur.. Girişten dümdüz ilerle yukarda sağda yani....
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Erkeğin G noktası...... Evet, aynen orda!!! Totonuzun içinde, prostat bezinin hemen yanında.. Doktor tanıdığınız varsa sorun, prostat muayenesinde zevkten sertleşen hatta boşalan hasta çooook görmüş duymuşlardır..
Özetle hiçbir erkek 'hibnelikle benim işim olmaz' demesin, doktor parmağı geçirdiği rezil olursunuz ;-) istediğiniz gibi araştırın bu dediğimi, hatta lütfen araştırın, kendi gözlerinizle görün!
Ha bence de çok çirkin bir durum erkek-erkeğe.. Ama 'ne zevk alıyorlar, neden birbirlerine atlıyorlar' falan demeyin, gayet de zevk alıyorlar.. Fakat tercih edip etmemek kişiye kalmış.. Hayırlı işler, bol ............