6. sakarya motosiklet festivaline gidiyoruz 6-7-8 temmuz

katılımcılar
1-cbr1100 xx
2-siyah atmaca
3-binali
4-uzun murat
5-alikemal
6-onur yakışıklı
7-murat ve arkadaşı
8-farcop
9-cenksenver
10-cenkin babası
11-innovacı
12-fatih yılmaz
13-ghostcorc
14-
15-
16-

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

yeni biri olaraktan bu levent bp ye sultan gazi tarafından nasıl gelıneceını söylerseniz sevinirim
sultangazide neredesin hemen haritacı başı olaraktan yollayayım haritayı tahmini olarak başlangıç yerini girdim haritayı istediğin gibi uzaklaştırıp yakınlaştırarak inceleye bilirsin link bu:https://maps.google.com/maps?saddr=...bKFDGwVRGP7bv5zg&oq=levent+BP&mra=ls&t=h&z=13

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

katılımcılar
1-cbr1100 xx
2-siyah atmaca
3-binali
4-uzun murat
5-alikemal
6-onur yakışıklı
7-murat ve arkadaşı
8-farcop
9-cenksenver
10-cenkin babası
11-innovacı
12-fatih yılmaz
13-ghostcorc+1 miş
14-
15-
16-

TÜNAL ABİ DÖNÜŞ NE ZAMAN OLACAK.. BİDE BEN ARTÇIMLA AMA ÇADIRIMIZ YOK.. ORDA KONAKLAMA NASIL OLUCAK YEME İÇME.. DÖNÜŞ GÜNÜ WE TARİHİİ .. BU AYRINTILARIDA Bİ YAZABİLİRSEN .. ONA GÖRE KATILICAZ İŞLH

TÜNAL ABİ DÖNÜŞ NE ZAMAN OLACAK.. BİDE BEN ARTÇIMLA AMA ÇADIRIMIZ YOK.. ORDA KONAKLAMA NASIL OLUCAK YEME İÇME.. DÖNÜŞ GÜNÜ WE TARİHİİ .. BU AYRINTILARIDA Bİ YAZABİLİRSEN .. ONA GÖRE KATILICAZ İŞLH
arkadaşım hemen en yakındaki BİM e git 2m X 2m ve 110 cm yüksekliğinde 49 tlye çadır var kap bitane

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/oto.html

tabiki geçmişlerimize fatiha okumak herzaman iyidir okuyalımki bizede okuyan bulunsun :)))

ozaman listede bende varım :):))

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

katılımcılar
1-cbr1100 xx
2-siyah atmaca
3-binali
4-uzun murat
5-alikemal
6-onur yakışıklı
7-murat ve arkadaşı
8-farcop
9-cenksenver
10-cenkin babası
11-innovacı
12-fatih yılmaz
13-ghostcorc
14-GeNç
15-
16-

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

sultangazide neredesin hemen haritacı başı olaraktan yollayayım haritayı tahmini olarak başlangıç yerini girdim haritayı istediğin gibi uzaklaştırıp yakınlaştırarak inceleye bilirsin link bu:https://maps.google.com/maps?saddr=...bKFDGwVRGP7bv5zg&oq=levent+BP&mra=ls&t=h&z=13

şenol paşamtam yerini seçmissin :)) ve inş bende aranızda olacaım uyku tulumum ve cadırım la birlikte :))

listeye kendimide ekliyeyim bari:))

F54

arkadaşım hemen en yakındaki BİM e git 2m X 2m ve 110 cm yüksekliğinde 49 tlye çadır var kap bitane

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/oto.html
vallaha abi dün sabah zor kaptım çadırı zaten her şubeye 2 adet gelmiş tezgahtar kız alıyordu aldım elinden:jocolor:
bizim kurnaz bi arkadaş 2 tane kapmış birisini kendisine diğeri ise başka bi arkadaşa :cat:

S.A. Abisi yine yollara düştünüz, sakarya da nerede bu festival, program hakkında fazla bir detay göremedim, ne yaparlar ne yerler ne içerler, benim çadırım yok seninkinde kalabilirmiyim?

Kocaeli İl Temsilcisi
Özer ne yaptın yahu sen, fena kıskandım.. 2 senedir planladığım ve bir türlü fırsat bulamadığım güzergahı planlamışsın .
Güle güle git ve gel,bol fotoğraf ve bilgi isterim.

valla hayatını yaşıyor abi benimde ağzımın suyunu akıttı sağolsun bu gün :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------

İşlerimin yoğunluğundan dolayı Yalova'ya katılamayacaktım ama Sakarya'ya geleceğim hemde kızılcık sopasıyla.:pl:
Başta Sinan hazır ol, sen ayarttın milleti.:bounce:

Şaka bir yana, genel tercih olan Sakarya festivaline yöneliş bana göre de mantıklı Yalova'ya her zaman gelinebilir ama Sakarya festivali senede bir defa yapılıyor.

serdar abi haftasonu sebebi ile yoğunluğumdan dolayı şu n için kesin konuşamıyorum lakin akşam akşam en geç 18:00 gibi günü birlik gidip eşi dostu görme bahanesiyle gelebilirim ve giderken beraber gitmeyi isterim haberleşelim :)

tünal abim sağolsun lakin listeye adımı eklemiyorum daha vakit var , işlerden sebep biraz karışıklık var ama bir sıyırabilirsem tapa gaz sakaryadayım :)

arkadaşlar gidiş belli dönüş serbest.....biz geç saatte dönmek zorundayız....

---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:13 ----------

S.A. Abisi yine yollara düştünüz, sakarya da nerede bu festival, program hakkında fazla bir detay göremedim, ne yaparlar ne yerler ne içerler, benim çadırım yok seninkinde kalabilirmiyim?

aleyküm selam abi.
http://www.motosiklet.net/forum/mot...estival-takvimi-motorsiklet-festivalleri.html

---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 02:15 ----------

http://www.sakaryamotosiklet.com/sehzade/index.php

F54

vay arkadaş sakaryada fest var biz bile gidemeyeceğiz sanırım...

Adapazarı'nda yasayan bir üye olarak burada sizlerle beraber olmak çok güzel olacak. Programımı bu organizasyona göre guncelleyecegim. Görüşmek üzere...

Bende varim dostlar

1-cbr1100 xx
2-siyah atmaca
3-binali
4-uzun murat
5-alikemal
6-onur yakışıklı
7-murat ve arkadaşı
8-farcop
9-cenksenver
10-cenkin babası
11-innovacı
12-fatih yılmaz
13-ghostcorc
14-GeNç
15-stepfunk
16-

Bende varim dostlar

1-cbr1100 xx
2-siyah atmaca
3-binali
4-uzun murat
5-alikemal
6-onur yakışıklı
7-murat ve arkadaşı
8-farcop
9-cenksenver
10-cenkin babası
11-innovacı
12-fatih yılmaz
13-ghostcorc
14-GeNç
15-stepfunk
16-enginşensesve artçısı
17-

güncelleyelim beyler

artcımın dızlık rekleftıf yelek kaskı mevcuttur fakat montu yok . gelemıyormuyuz ?

serdar abi haftasonu sebebi ile yoğunluğumdan dolayı şu n için kesin konuşamıyorum lakin akşam akşam en geç 18:00 gibi günü birlik gidip eşi dostu görme bahanesiyle gelebilirim ve giderken beraber gitmeyi isterim haberleşelim :)

tünal abim sağolsun lakin listeye adımı eklemiyorum daha vakit var , işlerden sebep biraz karışıklık var ama bir sıyırabilirsem tapa gaz sakaryadayım :)

İrfan aslında bende pazar günü kısa süreli de olsa kaçmayı düşünüyorum,ama senin dediğin saat (pazar gününden bahsediyorsan) çok geç olur.Daha erken (10.oo) gibi buradan çıkmayı düşünüyorum.Ama sadece düşünüyorum icraat olacakmı Allah bilir.

Super Moderator

Adapazarına sadece 5 km. uzakta olan poyrazlara gitmek için, yeni Karasu çevre yolunu takip etmeniz yeterli. Poyrazlar mesire yeri, çevre yolundan 1 km. içeride. Diğer illerden gelenler için, Adapazarı merkezinden Karasu yolunu takip etmeleri, ya da Erenler girişinden çevre yoluna girmeniz halinde 15 dk. içinde poyrazlardasınız.

Ayrıca Sakarya Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarıyla da yaz mevsiminde Poyrazlar Gölüne ulaşım sağlamaktadır. Toplu taşıma araçları, çeşme meydanı otobüs duraklarından hareket etmektedir…

______YOL TAMAMEN ASFATTIR._______

Poyrazlar Yol Haritasi
http://www.turkcebilgi.com/harita/poyrazlar_gölü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar