Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayırlı olsun ejlover :) darısı başımıza artık inşallah .

hocam bi de motoru yanaştırdığın duvara köpük falan yapıştırsan , Allah korusun dengeni falan kaybedersin sehpaya koyarken çizilir falan .

@Dreamkiller Geçmiş olsun hocam. Keşke söyleseydiniz Libadiyeye gelirken uğrardım görürdüm sizi :mrgreen:

Ugur kardeşim allah ikinizi ayırmasın tekerin hep düz bassın.. 41 kere masallah ikinizede rodajı istanbula sür!!!

Dün an itibari ile o arkadasla karsılastıkyan bbir süre sonra düstüm!! Aslında düşmedim yaşlı bir teyzeye carpmamak icin düşürdüm. Arkadaslar yolcu indiren bindiren otobüs minibüslerin solundan gecerken onun önünden birinin yola atlayabilecegini asla aklımızdan cıkarmayın. Olay boyle oldu neyseki bende ve kızımda bir problem yok takoz işe yaradı :)

Geçmiş olsun kardeş... Zarar ziyan ve sende birşey olmaması iyi bir haber.zombi yayalara aman dikkat. atlıyolar öyle araçların önünden arkasından.

suyla temizlenmediğinden eminmisin?yoksa ninja 250R ın servis manueline dayanarak mı temizlenmez dedin?bazı manuellerde su ve sabunla yıkayın yazıyor bazılarında başka birşey,ninjanınkine bakmadım demek ki solventle yazıyormuş dediğne göre, filtre temizleme spreyleri var onlarlada yapılabiliyor,balata spreyi ilede temizlenebiliyor,yağı var onuda sıkabilirsin ama bu demek değil ki WD-40 olmaz. bence körü körüne yorum yapıyorsun tek bir servis manueline bakıp bukadar keskin yorumlar yapman doğru değil. benim amacım insanlara faydası olur belki diye bilgi paylaşımı yapmak,alternatifler sunmak.

pes ediyorum bilader bildigin gibi yap

@Lightining @rio_mavi teşekkür ederim arkadaşlar herhangi bir problem yok cok şükür..

bu aralar motorda şöyle bir problem yaşamaya başladım.. hareket halindeyken falan degil mesela yolda gelip garajın kapısının önünde durduğumda motor stop ediyor? debriyajmı diye kıllanmaya basladım acaba ayırmıyor olabilirmi?

56K

İstanbul Anadolu yakasında 250R'i tanimak icin trafige kapali bos bir alan biliyor musunuz acaba?

@Lightining @rio_mavi teşekkür ederim arkadaşlar herhangi bir problem yok cok şükür..

bu aralar motorda şöyle bir problem yaşamaya başladım.. hareket halindeyken falan degil mesela yolda gelip garajın kapısının önünde durduğumda motor stop ediyor? debriyajmı diye kıllanmaya basladım acaba ayırmıyor olabilirmi?

Atesleme sisteminde sıkıntı olabilir istersen bujileri bir kontrol ettir?

Abi cok gecmis olsun demistim ama bulamadim mesaji :s Cidden ucuz atlatmissin. 4-5 gun once de bizim bir arkadas yaya yuzunden kaza yapti kaldirim kenarina dustu. Dizin orada kemik cikti disari :( Allah korumus.

moralim alt üst oldu :jocolor:

dün kawasaki 250R'ı gittim gördüm bindim gayet güzeldi yeşil rengi canlı görünce
tüm düşüncem değişti.

mutluydum. ehliyet için başvuruya gittim ve sınav tarihinin 1 eylül olduğunu ve ancak kasım gibi ehliyetin elimde olacağını belirttiler..
zaten kış giricek araya çok fazla kullanamayacağım.
tüm hevesim kırıldı. ehliyet sınavlarında ki bu dengesizlik yüzünden.
artık seneye yeni 2013 ninjalara bakacağım gibi..

emin değilim ama belki çözüm olur, sol grenajın içinde yakıt musluğu var.ordan bir parça aç rolanti yükselir.belkim düzelir. tam nlamadım sorunu ama devir düşük gibiyse de stop edebilir belki...

geçmiş olsun dreamkiller.beterinden korumuş...

benimkini getireyim şuna da öğret garaj kapısına gelince kendisi stop etsin diye.seninki garajı görünce stop etmesini öğrenmiş demek senden :)),yakında sen bi de ona içeri kendiliğinden park etmesini de öğretirsin :thumleft:

Nasıl olmuş arkadaşlar :)

181349_10150971705015798_2067083425_n.jpg

542527_10150971705615798_898017429_n.jpg

550365_10150971704780798_717781875_n.jpg

599644_10150971706795798_501934705_n.jpg

Ugur kardeşim allah ikinizi ayırmasın tekerin hep düz bassın.. 41 kere masallah ikinizede rodajı istanbula sür!!!

Dün an itibari ile o arkadasla karsılastıkyan bbir süre sonra düstüm!! Aslında düşmedim yaşlı bir teyzeye carpmamak icin düşürdüm. Arkadaslar yolcu indiren bindiren otobüs minibüslerin solundan gecerken onun önünden birinin yola atlayabilecegini asla aklımızdan cıkarmayın. Olay boyle oldu neyseki bende ve kızımda bir problem yok takoz işe yaradı :)

Üstad Büyük Geçmiş olsun..diyecek fazla bişey yok teyzeler, nineler,tarlada yürüyormuş gibi cadde ortasında yürüyenler kabız eder adamı:pr: ben şahsen korkutuyorum üzerlerine üzerlerine gidiyorum birazda bağırtıyorum motoru:mrgreen: motorcular olarak hepimiz bu takdiği yaparsak sanırım bu sorunun üstesinden gelebiliriz:) şaka bi yana tekrar geçmiş olsun iyi ki sende bişşey yok..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar