bir motorda yozgat a aldım...

Uploaded with ImageShack.us

evde bir adet ybr bir adet apache varken köyde 103 star kullanmak hoş olmuyordu... köye de bir tane apache aldım.... ellerimle topladım... hatta öyle bir gazla çalıştımki forum üyelerinden çelikatlı kardeşimizin motorununda yarısını topladım...

baya uğraştık yaw...

hehehhehe yan yanalar... rodajını itina ile yaptım kırmızıının.. grinin ilk 50 km cevabıda çok güzel oldu..itina ile rodaj yapılır...:cherry::cherry::cherry::cherry:

sedat 57 sana teşekkürü borç bilirim...inan işe başlayacak olmana bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim.... ama ben sensiz ne yaparım...

ayrıca nihat alan a teşekkür ederim ....

bu arada 61. motorumu almış bulunmaktayım... ilk motorumu aldığım gün aklımda... ilk motorumu unutamıyorum ama hayat insana her şeyi gösteriyor.. motoru yiğenimin adına alıyorum... fazla siğorta parasıda vermiyorum artık 34 plakaya son.. zaten en son motoruda 20 plaka yapmıştım buda 66 olacak... bu arada araya birde cb 125 fotosu atayım....

maşallah demeyi unutmayın... bana göre mat gri güzel ama kırmızı başka gösteriyor motoru.. sedat 57 de benle aynı fikir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun, maşallah :)
sarı olan daha iyi değilmi? tartışılmaz aslındada sorayım dedim..

F54

rambo bana da bi kırmızı toplasana be kardeşim ya:cat:

daha yeni satıyodun diğerini....:) hayırlı olsun güle güle kullan..

ramazan abi hayırlı olsun ancak koleksiyon mu yapacan ne bu motor çookluğu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu jant şeritleri fabrikasyonmuymuş? :sunny:

rambo bana da bi kırmızı toplasana be kardeşim ya:cat:

sen iste yeter..... hemen toplarım...isotlar gruba bile gittim bu gün uygunluk belgeleri falan için.....
sanki servis benim ben uğraştım... indir bindir yükle sök tak bankaya git ötv yatır falan....

''apache kardeşliğiii'' demekten başka aklıma bişey gelmiyor ellerinize sağlık :)

F54

sen iste yeter..... hemen toplarım...isotlar gruba bile gittim bu gün uygunluk belgeleri falan için.....
sanki servis benim ben uğraştım... indir bindir yükle sök tak bankaya git ötv yatır falan....
rambo eline sağlık kardeşim ince düşüncen için tşk..
ama ben ybr mi satmaya kıyamam ne kadar toz gösterse de o benim kara şimşeğim:king:
ama birgün ybr yi satıp 150 cc motor alırsam bu kırmızı rtr olur
veya sarı
değişik renkler bu motora çok yakışıyor:cat:

ramazan abi hayırlı olsun ancak koleksiyon mu yapacan ne bu motor çookluğu :)
devlet e vergi vermek hoşuma gidiyor...

meriçteki jawa yıda alacağım... zaten yeni toplandı onuda dekor olarak eve koyacağım... prensipte anlaştık fatih...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

bu jant şeritleri fabrikasyonmuymuş? :sunny:

evet hepsi fabrikadan geliyor... sadece servis montajlıyor..aslında montajlı motor türkiyeye düzgün gelsin dye tekrar sökülüyor....

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

''apache kardeşliğiii'' demekten başka aklıma bişey gelmiyor ellerinize sağlık :)

250 ss alsam hyosung alırım... bildiğim mal nede olsa....

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------

rambo eline sağlık kardeşim ince düşüncen için tşk..
ama ben ybr mi satmaya kıyamam ne kadar toz gösterse de o benim kara şimşeğim:king:
ama birgün ybr yi satıp 150 cc motor alırsam bu kırmızı rtr olur
veya sarı
değişik renkler bu motora çok yakışıyor:cat:

ybr de ki kıbrasımsız hayatı apache de bulamazsın.. ama daha az yakar daha çok kaçar.. ama her motorcunun kapısında bir ybr buluncak bak benim ybr paşa paşa garajda yatıyor...

F54

işte o yüzden ybr satmıyorum her daim artçı ile yol yaptığım için benim konforum kadar artçının da yorulmaması önemli tek eksiği 2 kişi 120 yi geçmiyor:cherry:
geçen gün cb125 kullandım sele sert vites geçişleri kemikli kıpraşım var armut ampül iç lastik iğrenç ötesi bi motor yani:farao:
bu sınıfta ybr 1 apache 2 gerisi teferruattır 2012 apache de kullandım gözüme batan sadece gazı kesince zıngırdama

işte o yüzden ybr satmıyorum her daim artçı ile yol yaptığım için benim konforum kadar artçının da yorulmaması önemli tek eksiği 2 kişi 120 yi geçmiyor:cherry:
geçen gün cb125 kullandım sele sert vites geçişleri kemikli kıpraşım var armut ampül iç lastik iğrenç ötesi bi motor yani:farao:
bu sınıfta ybr 1 apache 2 gerisi teferruattır 2012 apache de kullandım gözüme batan sadece gazı kesince zıngırdama

cb 125 en az apache kaadar titriyor ve çok eksi yönü var.... ben son 2007 model honda aldım.. 12 adet hondada sorunlarım vardı..artık almıyorum....alanlara hayırlı olsun diyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------

Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun.

sağol adamım.....

ramazan kardeşim tekrar hayırlı olsun...maşallah gri de ayrı bir hava katıyor ama kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun ;) kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah..motoru kasa da görünce ilk günkü heyecanım geldi aklıma :))

ramazan kardeşim tekrar hayırlı olsun...maşallah gri de ayrı bir hava katıyor ama kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun ;) kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah..motoru kasa da görünce ilk günkü heyecanım geldi aklıma :))

sağol adamım.. bende kırmızı ve siyah hastasıyım...........

Hayırlı olsun Ramazan :rendeer: güle güle kullanılsın inş. aslında xj 6 da alırsın sen hatta sıfır Goldwing bile ama uyanık adamsın vesselam :) (buldun gömüyü yavaş yavaş eritiyon değilmi kimseye çaktırmadan ) :queen:

Hayırlı olsun Ramazan :rendeer: güle güle kullanılsın inş. aslında xj 6 da alırsın sen hatta sıfır Goldwing bile ama uyanık adamsın vesselam :) (buldun gömüyü yavaş yavaş eritiyon değilmi kimseye çaktırmadan ) :queen:

aynen öyle koca bir küp gömü...

yok be hiç sermayeli yaşayamadım ... artık cırcır böceği taktiği sonumu düşünmeden yaşayacağım... ölümü gördüm son ameliyatta...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar