- Konu Yazar

Uploaded with ImageShack.us

evde bir adet ybr bir adet apache varken köyde 103 star kullanmak hoş olmuyordu... köye de bir tane apache aldım.... ellerimle topladım... hatta öyle bir gazla çalıştımki forum üyelerinden çelikatlı kardeşimizin motorununda yarısını topladım...

baya uğraştık yaw...

hehehhehe yan yanalar... rodajını itina ile yaptım kırmızıının.. grinin ilk 50 km cevabıda çok güzel oldu..itina ile rodaj yapılır...:cherry::cherry::cherry::cherry:

sedat 57 sana teşekkürü borç bilirim...inan işe başlayacak olmana bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim.... ama ben sensiz ne yaparım...

ayrıca nihat alan a teşekkür ederim ....

bu arada 61. motorumu almış bulunmaktayım... ilk motorumu aldığım gün aklımda... ilk motorumu unutamıyorum ama hayat insana her şeyi gösteriyor.. motoru yiğenimin adına alıyorum... fazla siğorta parasıda vermiyorum artık 34 plakaya son.. zaten en son motoruda 20 plaka yapmıştım buda 66 olacak... bu arada araya birde cb 125 fotosu atayım....

maşallah demeyi unutmayın... bana göre mat gri güzel ama kırmızı başka gösteriyor motoru.. sedat 57 de benle aynı fikir...