merhaba arkadaşlar güzel paylaşımlar görmek ,yeni yüzler tanımak sevindirici.

amato kardeşim eğer fişini aldıysan yapılan işlemlerin kağıdıyla birlikle ıspat edersen o servisi kapatırlar kesin. gözlerinin yaşına bakmazlar servis bol. servisler üstün körü bakar arkadaşlar söyleyin şuraya bak şu vidaları sık vs.. diye.ters bişey olursa arayın kuralkanı. servisler bize hizmet için var. işini yapmıyorsa yapanı bulurlar.
elcikler konusunda ben aldığım zaman değiştirdim hemen çok sert geldi. alışmışım silikona harris silikon elcik aldım gayet rahat. ben eldivensiz kullanmıyorum çıplak elle kullanırsanız titreşim daha fazla hissediliyor.
2750 km yolu devirdim haftasonu gezi planımız var yine 3000 i bulucak. cumartesi 3.bakımını yaptırcam. arkadaşlar geçen gün epey video çekti arkadaş dönüş yolunda motoru kitlemiş onla uğraştk unuttuk videoları grupla çıktığımız için aralara çok motor girdi ztn profesyonel olmadı. haftasonu güzel çekimler yapıcaz.
Servise gidince dişliyide söylicem sizleri bilgilendiririm. kardeşim zincirin gevşektir buyük ihtimal. söyle söyliyim motoru park ettikten sonra zincirin üst tarafına bak demire kadar iniyosa ve demire izi çıktıysa yuva yapmaya başlamışsa gevşektir.1.viteste kalkarken ses gelir belli eder. artçı oturunca boşluğu aldığı için anlamassın. işini adam akıllı yapan biryere git bi baktır bakalım.
arkadaşlar yağı 1000 kmde bir değiştirin. hava filtresini 2. kez bakıma girecek olanlar temizletsin. başında bekleyin motorun benim servis arkadaşım olduğu halde gerek yok diyordu
gerek var kesinlikle.
can yoldaş kardeşim sen 2. bakımını yaptır yağını değiştir hava filtresini temizlettir.motor rolantide biraz çalışsın yağı alışsın sonra bas düz yolda devirli kullan' kesinlikle dip gaz vermeden' 9 bine gelirken isticektir vitesi at 4 viteste 100 gibi bir hızı yakalarsın zaten 5 e atınca motor tıkanmıyosa hızlanmak istiyorsa makinanın istediği anda vitesi geçirmişindir.
ben 110 115 gibi hızlara çıkıyorum yok abi hızlı geliyorya yeterli bence motor 110 gibi yeter lan benide düşün diyor

neyse çenem düştü benim bakımdan sonra görüşürüz arkadaşlar