Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bir şey sorucam bu icralı ybrler oluyor yani adam alıyor 0 esd taksidini ödeyemiyor devlet el koyuyor bunlar açık artırmayla satılıyor örnek 1500 den başlıyor böyle bir motor alsam sıkıntı çıkarır mı ?

yok sıkıntı çıkmıyorda öyle ihaleleri sana b ana yedirmiyorlar..

ben 35 tane romet almıştım sıfır gümrükten ihale ile ölmediğime dua ettim...

Ne kadara almıstın abi biz kendi basımıza alabilirmiyiz veya anlatırmısın nasıl oluyor bu işler ?

Ya benim ilk motorum olacak. Bağ evine alıcaz ilk motor oluncada fazla güç istemiyorum bağ evindeki yokuşları çıksın yeter :D. tek sorunum Kırşehir de servisi yok.
0 km bir ybr servise çok ihtiyaç duyar mı?
yedek parça fiyatları nasıldır?
2 kişi rahat seyir edebiliyor mu kısa yolda?

şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

Ya benim ilk motorum olacak. Bağ evine alıcaz ilk motor oluncada fazla güç istemiyorum bağ evindeki yokuşları çıksın yeter :D. tek sorunum Kırşehir de servisi yok.

ybr bu düzen tutmaz.... sürekli subab ayarı bozar.. çok titrer.. 1000 km 700 gram yağ yakar... şarj sorunu vardır... lastikleri sürekli patlar..çok yakar...:p:p:p

sultan güzelmis,bende de 3 tane vardı birer hafta arayla 3ü de öldü..

hyo 250 sınıfında tektir.. bahsedildiği gibi dandik makine değildir.... 600-1000 ss ile neredeyse aynı özellik ve sürüs kabiliyetine sahiptir... ne hondada nede kawada ondaki oturuş pozisyonu yoktur...

Abi naked olanı düşünüyorumda 2 nci elde güven olmaz diyorlar hyoya.Ben şehir içi + sizin gezilere falan katılırım onla.

bende hergece nöbetteyim. Yaşasın cep telefonu, yaşasın beleş internet :cat:

sultan güzelmis,bende de 3 tane vardı birer hafta arayla 3ü de öldü..

Çok tatlı hayvanlar , üzüldüm sizinkilere. Kaç yıl yaşadılar benim 4 yaşını dolduracak daha yaşar demi? Çok severim keratayı ismide ibibik :D.

Ee şimdi siz ybr sevrler, tecrübe dolu abilerim olur dediniz di mi sorun çıkartmaz ybr bana? Yokuşlar biraz dik 2 kişi zorlanır mı, zararı olur mu?

millet tek teker yapıyo,kesiciye sokuyo bişe olmuyoda yokuşta 2 kişiylemi sorun çıkaracak?her yokuşu 2 kişi çıkar. Belki yavaş çıkar ama çıkar. Yağını zamanında değiştir, arada zincirini yağla, ilk aldığın zaman 1000 veya 2000 de sübap ayarı yaptır, 10000 de bir buji,hava filtresi yenile ve sübap ayarı yaptır, zincir gevşerse ger. Başka bişey istemez ondan sonra tepe tepe kullan.

çok teşekkürler yorum için hayır motordan anlamadığımdan soruyorum zaten :D. En mantıklısı ybr gibi diğer bi seçenek apache var ama servis ağı yaygın değil ve sorun çıkartma potansiyeli daha yüksek bence ! Peki yedek parça fiyatlar nasıl ybr el yakar cinsten mi?

yedek parçası bakkalda bile satılır dicem ama satılmaz :sunny: hemen hemen her yetkili, yetkisiz tamircide bulunur parçası. Orjinal de vardır,yan sanayi de. Parça sıkıntısı olmaz.
Ulen ybr em yok. Burda gelip ybr övüyoruz da bi türlü yaranamadık şu ybr cilere. Ulem söz mt ybr cilerini bidaha geçmicem ::uzgunum:

son cümleyi anlamadım ama bana değildi zaten :D . Ama sorumun cevabını gayet net verdin teşşekür ederim! :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar