Mavi dumanına kurban olayım ben cbf in, yaktığı her gram yağ son damlasına kadar helal olsun, o konfora o gidişe

Ki zaten galiba biraz yakmış

Bu gün motoru normal kullanım alışkanlığımın baya dışında ve oldukça sert kullandım. İnanırmısın, motor acayip açıldı, çekişi falan çok iyi oldu. Geziden gelince çarşıya çıktım yarım saat sonra falan hanımla, motor bi değişik gidiyor ya, her zaman yolculu çıktığım bi bayır var, 2 de kasıyor, genelde bi le çıkarım yolculu iken, bu sefer hiç kasmadı, arkamda yolcu yokmuş gibi rahat ivmeleniyor falan..Yaw ben bu motoru 80-90 takıla takıla hep öyle süre süre iyi yapmamışım aslında, arada böyle gazlamak lazım demek. Ama akşam yağına baktım. Çubukta gördüğüm seviyeye göre 700 km de 100 gram kadar eksilme var gibi. Bunda bu günki 500 km lik gezide zaman zaman yüksek devirli ve sert kullanmış olmamın payı oldukça fazla diye düşünüyorum. Helal olsun kınalı kuzuma, yarın ilavesini yaparız olur biter

Birde hanımla çarşıya giderken ilk defa (ya senin motorda değişik bi ses var) dedi. Acayip şaşırdım. Allah Allah, ne sesi, meğersem 500 km de daha dün güzelce iyi bi yağ ile yağladığım halde zincirde hiç yağ kalmamış. Şaşırdım kaldım. Şırşırşır zincir sesi, Yarın zinciride yağlıyacağım.
En çok şaşırdığım ve sevindiğim 16000 km sonra motorun çekişi arttı. Her halde daha yeni açılıyor motor. Bi hoşuma gitti ki sorma

Sert kullanmazsan geç açılır derlerdi de inanmazdım. Vay be.