aynısını bende kullanıyorum acayip hoşuma gitti bu mont feyizoğlu nun mağazasından almıştım tavsiye ederim :cat:Hmm evet bu da güzelmiş.Feyizoğlunun Mağazasına gidicem bu modeli de denerim :cat:
hayırlısı olsunMotosikletimi satışa koydum. Gt650 almaya niyetlendim Hadi bakalım hayırlısı.
Motosikletimi satışa koydum. Gt650 almaya niyetlendim Hadi bakalım hayırlısı.
guguk egzosumun altı kararmış filan die laf etmiştin sanırımparlatıcıyla herşey hal oldu metal parlatıcı bahausede 3.5tl tavsiye ederim resim paylaşırım da cep telefonu ile pek iyi değil
---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:52 ----------
http://img3.imageshack.us/img3/3585/010620121845.jpg
By alperkaya1991 at 2012-05-31
Motosikletimi satışa koydum bu da ilanı sahibinden ilanı
Herhalde gelmiş geçmiş en dürüst ilandır. Ne varsa yazdım.
Giresundaki ilanı düşünüyorum aslında.Baktın mı o ilana hiç?hakkında hayırlısı olsun.... 2, elde düzgün 650r yoktu 1 hafta öncesine kadar...
Motosikletimi satışa koydum bu da ilanı sahibinden ilanı
Herhalde gelmiş geçmiş en dürüst ilandır. Ne varsa yazdım.
arkadaşlar bende bir uğursuzluk dur devam ediyor...önceleri sorun yokken depoyu boya için cıkarmıstık bitti şimdi takıcam soketleri takılı olmadığı halde depo full görünüyor yani soket takılı değil ama depo full gösteriyor sizdede böyle bir şey oldumu...alt koltuk acma anahtarı gevşedi şimdi koltugu bile acamıyorum dün sinirden az kalsın kıracaktım.daha önce başına böyle bir şey gelen varmı yoksa hafta sonu komple kafa depo vs yeniden sökmem gerek acaba ön kafa soketlerindenmi çünkü ön gösterge vs hepsini sökmüştüm soketleri taktım a sorun onlardamı bir yerlerde şasemi alıyor yoksa gerçekten soket cıkardıgımızda depo sürekli full mu oluyor ...aslında hep full moral acısından iyi en azından depom hep dolu ama yolda bir kalırsam o zaman rezil olurum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
(bu arada motoru 2 kere üst üste yıkamıştım ama şimdiye kurumuş olması lazım)
enjeksiyonlu istiyorum piyasada yok =/Bu kadar özendiğin motor için fiyat uygun bence ancak ölücüler olur ve boya olayına takılıp fiyat kırmak isteyen çok olur. Yinede içine sinen birine uygun bir pazarlıkla verirsin. Hemende yenisini alabilirsin umarım seni bir 20 bin km daha artı olarak taşımayalım sonraGüzel bi comet yakışır sana artık R dan hevesini almışındır
![]()
Hayırlısı olsun umarım bir an önce satarsın :wiinkk:Motosikletimi satışa koydum. Gt650 almaya niyetlendim Hadi bakalım hayırlısı.
Daha önce yaşamadım hiç ama servise gittiğimde ; eğer bir yerde şase varsa FI ışığı kısa süre yanıp sönebilir problem olmaz yola devam edebilirsin ama en kısa zamanda getir bakalım demişti.. Büyük ihtimalle bir yerde şaşe yapıyor yanıp sönme olayı o yüzdendir servise götürüp bir kontrol ettirirsen iyi olur :cat:Hadi hayırlısı Yoldayken FI ışığı yanıyor arada sırada. Neden yapıyor sizce bunu ? servise götürmek iyi olur sanırım