tatlıhız kesiciyi 11.500 e nasıl aldınız![]()
Abi öyle alltaki fişi cekince o ısık yanıyor ve 11.5 Rpm de giriyor denedik yani
tatlıhız kesiciyi 11.500 e nasıl aldınız![]()
Abi Birsey demiyorum birazdan gidip gene görücem arkadasımı minibus suclu otobanda frene basıyor arkadan vuruyoruz o hızla nereye durucaz zaten 3 sn içinde olay oluyor
Kask ceket ayna olsa bu yorumlar böyle olmazdı minibus suclu olurdu abi önyargılı olmayın ölen koruma ilede ölüyor arkadasın 2.motoru sogukkanlı davrandı o hızla girse 1 parcası kalmazdı farkındayım ama anası babası deyilim ne diyim
sen otobanda karşı seriden zıplaya zıplaya üzerine gelen kamyon tekeri gördün mü?
Abi öyle alltaki fişi cekince o ısık yanıyor ve 11.5 Rpm de giriyor denedik yani
altta baya bi kablo var nese boşver kardeşim alacağım yok zaten hadi geçmiş olsun tekrarherkese iyi geceler
ben kaçtım
Yok abi herkez bana düşman ne yaptıysam size Ybr herkez burda 120-115 basıyor diyor ben dedim denicez videosunu cekicez o andada umutsuz bi an bizi buldu sizinle hüzünümü baylastım ..
Sen ybr ye neler yaptıklarını biliyormusunda ybr 125 de neler cektiriyorsunuz motora diyorsun
Sıkıldım artık su satasmalardan
kesinlikle tvs al ybr esd ler beş para etmez motor o depodaki grenajlar falan kaza yapınca kırılsın diye yapılmış tvs de onlar var ama onlar kırılsın diye yapılmamış sen en iyisi tvs al
Evet bu konuda haklısın..Son zamanlarda benimde dikkatimi çekiyor.. Yani bu motor şehir içi kullanıma uygun tek silindir yakıt cimrisi bi makine..Söylediklerim senin için değil bunlara sebep olanlara. ""Arkadaşlar ybr ile normal şartlarda en son 120 kmh görülür fakat bu hız bu motor için fazla tehlikeli en güvenlisi 70-80 kmh yapmaktır"" denmiyorda, 125 i nasıl geçerim ne yapmam lazım nasıl daha fazla tehlike arz ederim e verilecek cevap çok forumda maşallah. Bana göre motosiklet arabaya göre daha güvenilir bir taşıttır ama motoruna göre. Altındaki motorun NE İÇİN ÜRETİLİDİĞİNİ unutma .
söylenmiyor mu? senin forumu takıp etmediğin çok belli oluyor..bi bak bakalım neler neler konuşulmuş burada..lastiklerin kaymasindan tut 100kmnin üzerinde ne kadar tehlikeli olduğuna kadar..okumuyorsun topiği hem de hıç..Söylediklerim senin için değil izzet kardeş bunlara sebep olanlara. ""Arkadaşlar ybr ile normal şartlarda en son 120 kmh görülür fakat bu hız bu motor için fazla tehlikeli en güvenlisi 70-80 kmh yapmaktır"" denmiyorda, 125 i nasıl geçerim ne yapmam lazım nasıl daha fazla tehlike arz ederim e verilecek cevap çok forumda maşallah. Bana göre motosiklet arabaya göre daha güvenilir bir taşıttır ama motoruna göre. Altındaki motorun NE İÇİN ÜRETİLİDİĞİNİ unutma .
söylenmiyor mu? senin forumu takıp etmediğin çok belli oluyor..bi bak bakalım neler neler konuşulmuş burada..lastiklerin kaymasindan tut 100kmnin üzerinde ne kadar tehlikeli olduğuna kadar..okumuyorsun topiği hem de hıç..
onu da söyledik be oğlum..at değil jokey önemlidir dedik..dinleyen nasıl dinliyor sos lastik mevzusunda dinledi..sen dişli mevzusunda dinledin..pelùş folyo konusunda hakeza öyle..ben yapmaz diyen totolara yaptığını gösterdim..o süratte uçuşa geçtiğini de söyledim..allah allah daha ne yapayım
söylenmiyor mu? senin forumu takıp etmediğin çok belli oluyor..bi bak bakalım neler neler konuşulmuş burada..lastiklerin kaymasindan tut 100kmnin üzerinde ne kadar tehlikeli olduğuna kadar..okumuyorsun topiği hem de hıç..
Yooo söyleniyor doğru ama şu en son 50 tane sayfanın içinden cımbızla alınır. Ama güvenlik konusu arkadaşların hoşuna gitmediği için konuyu daha fazla uzatmadan yeni aşklara yelken açıyorlar.. İsternsen bi bak