acayip güldüm he
o gün kiralayacaktım zor tuttum kendimikiralasam muhtemelen o karelerde bende olurdum neyse
he bu arada ciddiyete bağlayalım cıx cıx cıx olmamış arkadaşlar çok tehlikeye atmışsınız kendinizi ve tır şoförlerini görmeyeyim bi daha cızzz
![]()
bu kareler trafikte görmek istemediğimiz görüntüler.Şimdi babam bunları izlese bana 1000rr almaz ki!...
çok doğru birşey söylediniz.
kilit 300le gitmek nedir 60-70le giderken el bırakmak nedir.
hangi motorcu el bırakmayı ekstra bi özellik olarak görür ki? herkesin yapabildiği birşey. gayet basit bir denge olayı. o kadar dengemiz olmasa zaten motor sürücüsü olamayız.
yaptığınız acayip güzel olmuş bence aranızda olamadığım içinde çok üzgünüm açıkçası çevrenizdekilerde eminim gülmüştür. yanlarından 200 bilmem kaçlarla geçseniz bakın siz bu ... nelere derler yani bence bu yaptığınız oldukça hoş ve çevrenizdekilerde gülmüştür ve yadırgamamızlardır. ah o binali yıktı beni![]()
çok güzel hareketler bunlar...
sosyal mesaj vermeye gerek yok...
gruptakilerin hepsi aklı başında, ne kullandığını bilen insanlar...
videoyu izlerken hakikaten eğlendim...
bir gün motorum olursa yine, beraber yaparız...
Cok dogru.
Birde anlamadigim bir durum var,uzerinde honda montu var altinda yamaha motor var.Hadi honda montu giyorsun neden yamahaya biniyosun onuda gectim yamahaya biniyosun niye honda montu giyosun.
Garip yani belki sanirim
çok güzel hareketler bunlar...
sosyal mesaj vermeye gerek yok...
gruptakilerin hepsi aklı başında, ne kullandığını bilen insanlar...
videoyu izlerken hakikaten eğlendim...
bir gün motorum olursa yine, beraber yaparız...
Cok dogru.
Birde anlamadigim bir durum var,uzerinde honda montu var altinda yamaha motor var.Hadi honda montu giyorsun neden yamahaya biniyosun onuda gectim yamahaya biniyosun niye honda montu giyosun.
Garip yani belki sanirim