Motoran MTR100 Sport vb. kesinlikle tavsiye yorum. Bir arkadaşım kullanıyor, motor iki kişi ile çekmiyor.
motor silindir hacmi 100 cm3 olan bir motosikletten güç beklemek biraz garip geliyor.
Ben güç bekliyorum 97cc'denmotor silindir hacmi 100 cm3 olan bir motosikletten güç beklemek biraz garip geliyor.
Dik motor daha iyi bence ama FMG motor olmasın CG blok olsun, bunu debriyaj telinin bulunduğu noktaya bakarak anlayabilirsiniz. FMG motorun debriyaj kolunun çektiği mesafe yetersiz, birde çok kolay pislik topluyor keçesi.arkadaşlar mevzu dik motor yatay motora kaydı bi soruda ben sorayım benim rr yatık motor
yani bu iyi mi şimdi pek anlıyamadım bi anlayan cevaplıyabilirmi
o zaman dik motor tabikiYa arkadaşlar biri diyor kesinlikle dik motor alma.Biri diyor alıcaksan dik motor al.Biri diyor yatık motor daha iyi.Nasıl yapıcaz anlıyamadım ki.Bana son hızlara doğru titreşim vermemesi önemli.
Küba cg-100 kullanıcısıyım. Çok güzel bir motor. Fakat bence 100 cc alma derim çok zayıf kalıyor. 2 kişi rampada çok pısıyor motor. Daha önceki motorum da 100 lüktü almayacağım dedim yine 100 lük aldımmemnunum az yakıyor iyi kaçıyor. parça bol ve ucuz görüntüsü 150 lik gibi. Ama dediğim gibi birdahaki motorum 200 cc den az olmayacak.. Bence ybr 125 yamaha al. Pişman olmazsın piyasası süper, ayrıca yolda yağ gibi kayıyor makina..