http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ache-150-sifirdan-farksiz-tvs-85285571/detay/
ilanım aktifte kalsın............
ilanım aktifte kalsın............
tamamdır.Yada nasıl olsa binemeyeceğim 2-3 hafta...Siz Castrol u kullanın da sizin fikirlerinizi tekrar sorayım benSonra alayım.Bu arada Castrol u kaça aldınız?
BP DE Castrol oluyor muymuş? bilmiyordum her Bp de var mıdır? internette Castrol 10 50 30 lira civarıfiyat olarak aynı ise 15/50 motul al derim ben burada bulmadığımdan kullanmadım motulu ama kullanan arkadaşlarım vardı muğlada çok memnundular bende yenice castrol aldım 10/50 ilk kez deneyeceğim pazar günü değiştirecem ben normalde araba yağı kullanırım bana bakmayın
ama dediğim gibi 15/50 motul bulursan casrtolle aynı motul al daha kaliteli yağ
BP DE Castrol oluyor muymuş? bilmiyordum her Bp de var mıdır? internette Castrol 10 50 30 lira civarı
tamamdır.Yada nasıl olsa binemeyeceğim 2-3 hafta...Siz Castrol u kullanın da sizin fikirlerinizi tekrar sorayım benSonra alayım.Bu arada Castrol u kaça aldınız?
Bende bu gün 20-50 elf marka yağ aldim agalar 4 litre 30 gayme verdimilk değişimi mi de bu gün yaptim..Şimdi bana onlar araba yaği kullanilmaz falan diye akıl vermeyin ben ne yaptiğimi çok iyi biliyorum saygilar sevgiler
![]()
oh 10 lira cepte kaldıValla ben burda aradım bulamadım en son yerde de yoktu sonra toptancısı geldi iskontolu fiyatı 12.75 ti, ben 15 tl ye aldımYani piyasada 20 25 derler herhalde.
Yağ sorusunda bende soru sorayım. Ben motoru aldığımdan beri Mobil 10/40 kullanıyorum. Bir ya da iki defa farklı 10/40 yağ koydum birini 500 km de birini 1000 km olunca değiştirdim. Çok kötüydü. Şimdi acaba ne koysam yine devam mı etsem Mobil 10/40la yoksa başka marka başka numara yağ mı denesem? Motoru genelde zorluyorum ve Denizli taraflarında sıcak sayılacak bir bölgede kullanıyorum. Aşırı sık vites değiştiriyorum ayrıca. Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar/abiler?
vallaha ben diğer arkadaşların aksine ybr ye 10 40 tan başka koymak gereksizDiğer arkadaşlar ne düşünüyor acaba ? Yardımcı olabilir misiniz? Mobil 10/40 mı kullanayaım yine 15/50 mi yoksa daha başka bir yağ mı
Şimdiye kadar hep 10/40 koydum başka koymadım. Motorda bir değişiklik olur mu merak ediyorum. Ayrıca Mobil 10/40 2.000 km zor dayanıyor benim motora. Çıkardığımda yanmış oluyor resmen. İnce mi geliyor acaba
10 40 sıkıntı çıkarmıyorsa neden başka numara yağ koyacaksın
bence değiştirme eğer mobil çabuk eskiyorsa ne marka alacağız ben bilemedim
ama ben po koyuyorum sıkıntı yok
Mineral yağ haci..elf marka 20 liraya 4 litre bi yağ vardi ismini hiç duymadim onu almadim 10 lira için macera aramaya gerek yok...abi mineral mi yarı sentetik mi 20/50 aldığınız birde izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim bende eraba yağı koyuyorumda genelde