ninja basınca yakıyor hem hyodan hem cbrdan cok yakıyor114 Km ortalamanın üstünde yüksek devir ve agresif sürüşü 6.57 LT benzin tüketimi üzerinde akrapoviç egzost var .. normal mi ?
114 Km ortalamanın üstünde yüksek devir ve agresif sürüşü 6.57 LT benzin tüketimi üzerinde akrapoviç egzost var .. normal mi ?
Hocam LED stop ile plakalik iptali apayri parcalar. Plakalik iptal kitini almaniz lazim bi de. Ama naapin ne edin kesmeyin sakin cok cirkin duruyor ve geri donusu yok o isin.
Koruma takozunun montajında kesme biçme oluyor mu siparişini verdiğin? Ben de takoz almayı düşünüyorum. http://www.yoshimura-rd.com/ps-4661-2021-chassis-protector-kit-ninja-250r-11-12.aspx Almayı düşündüğüm de linkteki.
herkeze selam cuma günü selamlaştığım arkdaş önceki sayfadan okuduğum kadarıyla nickhimle kısmen adaş olandream killer.bi arkadaşım formu dolaşırken rast gelmiş senin motoru görmüşler soruyolar kim filan demeye kalmadı 1 saat sonra sokakta gördüm seni rio kusura bakma adını unuttum hatırlatırsan sevinirim dream killer slm kardeş slmlaştık konuşmaya fırsat olmadı bidaki rast gelmeye artık ben genelde kadıköydeyim barlar sokağında abimin dükkanında 2 3 tane ninjalı arkdş geçiyo genelde görüyorum buluşma filan yaparsnız haberdar edin müsait olursam gelirim tanışırırz gazlarız beraber
Biraz fazla gibi geldi
---------- Post added at 03:31 ---------- Previous post was at 03:25 ----------
Uğur kardeşim ben ebayda rastlayamadım o kite. Linkini paylaşırmısın.
Hocam dun 1 saat icinde 500 kisi bakti bi dolu adam aradi abuk sabuk sildim ilani guncellemeye usenip. Anlama ozurlu bazi kisiler icin daha acik ve biraz daha ozet olarak tekrar yazip vericem bi ara) Tek tek parca fiyati sorandan tutun, taksitle almak icin kalkip gecenin 12sinde gelmeye kalkana kadar ne tarz adam arasaniz vardi : )) Adamlar ilanda olmaz, yok, yapilmayacak diye yazdigim hicbi seyi okumamis :s
koyma sakın gelip 8 verem 7 verem dicekler bide fazlası etmez zaten kullanılmış alet diede akıl vericeklerbende sahibindendeki ölücülerden nefret ederim ama bende ölücüyüm galibabir arkadaşa motor bakıyoruz adam 12 bine motor koymuş biz diyoruz ki 10 bin nakite alırız
acaba bende ilana koysammı 13 binden fiyat açiym millet bişey zannetsin
![]()
Beyler 800 bakıma gidiyorum yarın... Km 560 ve yolda 250 civarı. Olacak 800. Baya bir güzel biticek rodajın ilk kısmı. hayırlısı artık...
Bu arada dün akşam inat ettim, ebay olayına girdim. Deneme amaçlı ufak tefek aldım birşeyler. Çokda zor bir olay değilmiş. Rodaj biterken, başlayalım artık değil mi...
Selamlar...
ufaktan ufaktan baslamak lazım ok ama parcaların montajını nasıl yapacaksın? elin yatkınmıdır? bir manet degistirmek bile eger tecrüben yoksa tabi..
yav bu ebayden hep bi korkum var,ben 1 dolarlık ürün alıyorum zannederken 5 milyarlık mal kitlemesinler bana ? çok saçma gelicek çoğunuza ama birkaç örneğini gördükten sonra insan korkuyor![]()
yoshimura ve akrapoviç two brothers eksozlarının fiyatların bilen varmı
yoshimura ve akrapoviç two brothers eksozlarının fiyatların bilen varmı