Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
insanin kendi malini kullanmasi başkadır başkasının malini kullanması başkadir..ben kuryelik yapıyorum yeri geliyor günlük 20 çeviriyorum yeri geliyor 120 çeviriyorum..motora essek niyetine binmezsen hiçbirsey yapamazsin..gümrük kuryesi arkadaşım var adam günlük 300 çeviriyor 77bin kmde motoru ama motor da bir çizik olmaz mı? Aynı vatandaş cbfine 40binde motor yaptırdı

Her kurduğun cümlenin bitişinde cbf nin kafasına bi taş atmadan olmuyor demi...Valla istediğin kadar taşla istediğin kadar kafasına kafasına indir :)
Yinede kurye motoru olarak en çok satan cbfffffff :)meyve veren ağaç taşlanırmış,daldan 2 tane elmada benim için indir iştahım kabardı:queen:

hondanin garanti olayi iyi garanti sürsince bozuldumu yapiyolar..yamahada nerdee adam nerdeyse beni suçlayacak sen bozdun diye allahtan kolay bozulan ariza veren alet değil yoksa yanardik..

hondanin garanti olayi iyi garanti sürsince bozuldumu yapiyolar..yamahada nerdee adam nerdeyse beni suçlayacak sen bozdun diye allahtan kolay bozulan ariza veren alet değil yoksa yanardik..

aynen öyle honda dandik ama servisi güzel.. yamaha sağlam ama servisi boktan..sanki mahalle bakkalı....

parmağımda kırık varmış arkadaşlar, ucuz kurtulduk valla bi zincir yüzünden...Yazlık , mont dizlik vs. koruma almak istiyorum bana hepsini liste halinde(şu an işi olmayan) verecek var mı? bnde araştırıyorum ama belki daha ucuza bulan olur.Bu arada babama aldıracağım öğrenciyim.en uygun ama dandik olmayan ürünler lazım... :)

Geçmiş olsun tekrar, bugün bende motoru yıkadıktan sonra, küçük bir fırça buldum makine yağıyla yağladım, fazla sürmedim ama sağa sola atmasa bari,aslında iyi bir zincir spreyi almam şart.

Geçmiş olsun tekrar, bugün bende motoru yıkadıktan sonra, küçük bir fırça buldum makine yağıyla yağladım, fazla sürmedim ama sağa sola atmasa bari,aslında iyi bir zincir spreyi almam şart.
Teşekkürler, zincir spreyi iyi oluyor da ben 5 liraya scoot diye bir yağ aldım çokda iyi değil.Kaliteli almak lazım..

Harbiden birader sesi duyan herkesi mal yaptın vallahi, çok ayıp...
ses için söylediğim birsey değildi o..hani yalnızca motora biner benzini bile kontrol etmez zinciri yağlamaktan bile anlamaz lastiğe hava basmasını bilmez böyle tuhaf adamlar vardır ben o tür adamlar gibi mal mal motora binen adamlardan değilim dedim sen nerden çıkardın da böyle algıladin sekerim

parmağımda kırık varmış arkadaşlar, ucuz kurtulduk valla bi zincir yüzünden...Yazlık , mont dizlik vs. koruma almak istiyorum bana hepsini liste halinde(şu an işi olmayan) verecek var mı? bnde araştırıyorum ama belki daha ucuza bulan olur.Bu arada babama aldıracağım öğrenciyim.en uygun ama dandik olmayan ürünler lazım... :)

Geçmiş olsun kareşim , inşallah bi daha başına gelmez... çok tehlikeli olduğunun farkına varmışsındır umarım :)

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

15bin ne kı ahmet efendi:) adamlar 70bin devriyor gık yok motorda:) cbf ile karıştırma ybryı:):) ben dürümdöner abin:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

selamun aleykum kız çocukları..eski kullanıcı adımı ve şifremi buldum..artık onu kullanıcam..ben dürümdöner abiniz:):)

lan deli.... yine mi sen :queen:

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

behçet hayırlı olsun yeni mi aldın kanka.... yoksa varmıydı.... maşallahı var... siyaha dikkat ,özveri ister :bounce:

ekmekarası, çoklu üyelik ihlalleri nde adın geçmiş. Yakacan kendini valla.

Geçmiş olsun kareşim , inşallah bi daha başına gelmez... çok tehlikeli olduğunun farkına varmışsındır umarım :)

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

lan deli.... yine mi sen :queen:

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

behçet hayırlı olsun yeni mi aldın kanka.... yoksa varmıydı.... maşallahı var... siyaha dikkat ,özveri ister :bounce:

Sağol ya perşembe aldım, evet siyahta toz derdimiz var :pale:, bez elimizde geziyoruz :mrgreen: diğer renkler güzelde 2012 lerin yan kapakları çok itici geldi bana, bir siyahtaki uyumluydu. Kısmet siyahmış.

WD 40 ta işe yaradı bu arada anında düzeldi kontak :)

amaaan kim yakacak allahini seversen yumurta:):) eski hesabımın şifresi gereksiz e postalar içinde çok mutlu oldum ulen:) siz yokken ben varmışım buralarda:):):)dağılın uleyyyn:):thumleft:

kanka bende de böyle bi sıkıntı var... eskiler tanır... korgii diye... sen yokken ben vardım... :thumleft:

---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

Sağol ya perşembe aldım, evet siyahta toz derdimiz var :pale:, bez elimizde geziyoruz :mrgreen: diğer renkler güzelde 2012 lerin yan kapakları çok itici geldi bana, bir siyahtaki uyumluydu. Kısmet siyahmış.

WD 40 ta işe yaradı bu arada anında düzeldi kontak :)

hadi hayırlı olsun bakalım..tekerin düz bassın :)

neyani ekmek arası yalanmı oldu şimdi :salut: özlücez be :salut: :queen:

Millet bakın bakim gündüz farlarıma :cherry:

DKVO6.jpg

L6Uef.jpg

JnMtn.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar