Doktorlar eylemci zihniyeti ile hareket edip mesleklerinin önemini ve kutsallığını hiçe sayarak halkı mağdur durumda bırakmaktadır.
Doktorların eylemci zihniyeti yerine hakkını aramaya çalışması demek daha doğru olur. Bu mesleğin önemini ve kutsallığını da senden daha iyi biliyoruz. Bir meslektaşımız vahşice öldürüldü. Yarın başka birimizin başına gelmeyeceği meçhul. Hakkımızı elbette arayacak sesimizi elbette duyuracağız.
Şu an hastanedeyim ve arkadaşlarım çalışıyor. servislerde ve acil serviste kimse mağdur edilmiyor. Hatta polikliniklerde bile alınan iş bırakma eylemine rağmen şehir dışından gelen hastalar geri çevrilmiyor. Halkın mağdur edildiği felan yok.
Önüne gelen hastanın yüzüne bakmaktan aciz büyük çoğunluğun organizasyonu olan bu tutum utanç vericidir.
Önüne gelen hastanın cebine bakmaktan çekinmeyerek işi ticarete döktükleri yetmezmiş gibi birde iş bırakıyorlar.
Bu güne kadar hiç bir hastayı azarlamadım. Bir kez hariç böyle olaya da rastlamadım (o sefer de senin bu saldırgan tutumundaki bir insandı nitekim işi görüldü mağdur edilmedi). Hastanın cebine felan baktığımız yok, çok büyük çoğunluğumuzun parasını devlet veriyor, ama eminim senin zihniyetindeki insanların gözü doktorların cebinde...
E zaten günün 6 saatini hastanede geri kalanını özel muayenehane-hastanelerde vatandaşı sömürerek geçiriyorsunuz birde iş bıraktınız afferin size.
Şu an 6. sınıfım yasalarca zorunlu olmadığım halde it gibi çalışıyorum, Allah rızası için hiçbir hastama somurtmuyorum. Devletten de bir kuruş para almıyor, beleş iş gücü olarak çalıştırılıyorum. sadece iki haftadır nöbet tutmuyorum bundan önce sabah 8 akşam 6-8 çalışıp kimi zaman gün aşırı nöbet tutuyordum.
Ben 6. sınıfım asistan ağabey ablalarımızın durumu daha fena.
Çoğu çocuklarının eşlerinin yüzünü günlrece görememekten şikayetçi.
Bu mu hastayı sömürmek? Bu mu 6 saat çalışmak?
Bence senin söylediklerin insanların duygularını sömürmek.
Özel muayenehanesi olanlar doktorların ufak bir azınlığı, çoğumuz it gibi çalışıyoruz ama sizin gibi paşa beylere yaranamıyoruz.
Hoş sana yaransam ne yaranmasam ne, şifa bulmasına vesile olduğum hastalar ve yakınlarının bir "Allah razı olsun" demesi ve duası yeter de artar bile...
Vatandaş dün 1 doktor öldürdü yarın hastahaneyi yakarsa şaşırmayın. Aklınızı başınıza alın İnsanların hayatına gerekli değeri verin.
Sende bu potansiyel var. Eşi dul çocuğu yetim kalan arkadaşımızı hunharca katleden cani kısa zamanda serbest kalır. Sen de yap fantazini çok sorun olmaz merak etme. Biz insanların hayatına değer veren bir kaç kişi yaş döker ondan sonra mevzu kapanır.