sağol, sipariş ettiğimde ruhsat isterler mi benden?
satın alması belgesi istiyorlar..onuda karakoldan alıyorsun...
Bunun ruhsat işi falan nasıl bulundurma mı alınıyor taşımamı vs ısmaladık diyelim ruhsatlamı gönderiyorlar
hesapladığımdan 200 lira daha ucuz veriyor adamlar
bir katakulli olmasın? en ucuzu 950 civarıydı bu tüfeğin
sağlam firmaysa alırım aksilik çıkmazsa
butun verilenler bulundurma av yapacaksan egitim alıyorsun egitimden sonra pul ve her sene vergi var ama av yapmayacaksan beş senede bir bulundurma yetiyor
hayırlısı olsun ramazan
emniyetteki arkadaşlara sordum, aile hekimliğinden alabilirsin dediler
Konuyu ne zamandır takip ediyorum ama bir türlü yazamamıştım. Şimdi diceksiniz ki senin yaşın kaç başın kaç ki tüfek soruyosun :cherry: 17 yaşındayım ama uzun süredir bi av merakı sardı gitti beni. 4-5 ay önce de huğlu 104a çift tetik çifte aldık babamla. Tüfek süper ona diyecek bir şey yok, yanına bir tane de yarı otomatik tüfek alalım diyoruz. Sizce 400 450tl civarındaki en iyi yarı otomatik tüfek hangisidir?
beni de bu iş buaştırdınız ya helal olsun size...
yıllar önce havalı tüfeklerimi satmıştım.
şimdi forumlar dolusu sayfa okuyorum.
en uygun Cotüplü tabanca ( fiyat/performans-200 tl ) hangisi ise alacağım. dağ-bayır tek başıma canım sıkılınca hedefe sıkmayı planlıyorum.
kısa ve öz bıu işten anlayan varsa akıl verebiliri mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
tiger kardeş, ürünün açıklamasını okur musun kardeş
http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2282
beni de bu iş buaştırdınız ya helal olsun size...
yıllar önce havalı tüfeklerimi satmıştım.
şimdi forumlar dolusu sayfa okuyorum.
en uygun Cotüplü tabanca ( fiyat/performans-200 tl ) hangisi ise alacağım. dağ-bayır tek başıma canım sıkılınca hedefe sıkmayı planlıyorum.
kısa ve öz bıu işten anlayan varsa akıl verebiliri mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
tiger kardeş, ürünün açıklamasını okur musun kardeş
http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2282