Bütçeni bilmiyorum ama siyah yada yeşil ninja alsam kesin bu kaskı alırdım.Arkadaşlar merhaba. 2-3 hafta içerisinde ilk motorum olacak Ninja'mı almayı planlıyorum ama kask konusunda bir fikrim yok. Önerebileceğiniz modeller var mı acaba?
çok harika görünüyor hayırlı olsun en güzel rengi almışsın valaArkadaşlar merhaba... Sonunda kavuştum. Bu da benim ninjam
http://c1204.hizliresim.com/w/f/4f1kr.jpg
Motorumu teslim aldım ve 250 kmlik yolu yedi saatle sabırla geldim... Rodaja çok iyi başlamış oldu bu sayede. Yorum yapacak olursam : İyi ki almışım. Makine çok hoşuma gitti gerçekten. Bu kadarını beklemiyordum...
Yalnız bi kaç sorum olacak...
1-)Galiba debriyaj teli gevşedi, vitesler yolculuğun sonuna doğru sert geçmeye başladı.Ayrıca debriyaj kolunda baya bi boşluk oldu. Nedeni nedir. Ve kendi imkanlarımla nasıl çözebilirim?
2-)40-50 km hızlarda periyodik olarak bir sürtünme sesi var. ses "woowww wowww" gibi. ve hız arttıkça ki çok arttıramadım periyot daha sıklaşıyor Balataların yeni olduğuna yordum, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim?
Birde bu motoru almamda çok çok payınız var, hepinize teşekkür ederim. Özellikle CCMAN çok sağol. Verdiğin bütün mantıklı ve saygılı cevapların için. Artık buralardayım...
Çok sağol dostum. Daha önceden bu kronik problemi duymamıştımo sürtünme sesi kronik. ön fren balatasından geliyor. arada bir balata spreyi kullanırsan bir süreliğine geçer sonra yeniden başlar. ben artık duymazdan geliyorum
debriyajla ilgili olarak ta, debriyaj telinin, levyeye girdiği noktada ayar vidası var. oradan ayar yapabilirsin.
hayırlı olsun.
bence şehir dışıda yeter be usta sabitle 140km reye ak git yeter ben öle düşünüyorum o hızda bile sabit gidemesinkullaniciii ninnncaaalanmış.... kiyaaaoo oss
Allah nazardan korusun,harrrkkk tuuuuu. maşallah)
tekerin düz bassın.
fazla takılma her sese.sakınan göze cöp batar hesabı.sonuçta makine yeni daha parçalar bir birine alışıyor normal.800 bakımda hepsini elden gecirecekler serviste.
foruma bakmadan önce bende 600 lük yada 1000 lik makinelere bakıyordum yine.4 ay sonunda daytona ya r6 siyah gelmiş,şeytan bu ya dürtüyor yine.ne işin var 250 lik ile diye,akıl ve mantık üstün geliyor sonunda 250 istanbul a yeter de artar.beylikdüzü yaptım bu gün motorla usta yollar patates tarlası gibi.trafikte hiç üzmedi makasa girdim cıktı yolu buldum gazladım ama her yer araç,elimiz ayağımız frende.2 defa bayan sürücülerin sapıtmasına denk geldim birinin camına çaktım yumruğu,indiremedim ama.aynaya bakıp arkadan bi şey geliyorsa elleri ayakları dolanıyor.ikisinde de fren yapsam duramaz yapışırdım sinek gibi, bastım geçtim.motorcunun freni değil ciğeri sağlam olacak.kendimce vay be demek bu iş 250 lik ile de oluyormuş demekten kendimi alamadım.
ejlover r1 e merak sarmışsın hayırlısı olsun.ama bindiğin günün akşamı hissedeceğin şey bileklerinin sırtının ve boynunun ağrısı olacak.bu sözümü hatırlayacaksın.tabi insan kendi denemeden bilmiyor.
saygılar hepinize
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
kullaniciii ora nere öyle resimdeki.güneydoğu ?
kullanicii hayirli uğurlu olsun. Bir nazar boncuğu as maşallah çok yakıyo ortalığı. Bende merak ettim mekan neresi fotodaki? istanbulda olaydın bakardık makinaya yardımcı olurduk. Dikkat et, alışana kadar atraksiyondan yoğun trafikten uzak dur makinanın huyunu suyunu öğrenene kadar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------
yaff şu istanbulun da yağmuru camuru bitmedi. Geçen pazar motoru yıkattım hop ertesi sabah sucuk gibi olduk yağmur camurdan . çamur içinde geziyoruz. Yarın yıkatıyım dedim yarında yağmurluymuş sanırım. Birde teker taktırmayı düşünüyordum ama kıyamadım yağmurun üstüne teker almaya,sanırım bu haftada bekliycem
bence şehir dışıda yeter be usta sabitle 140km reye ak git yeter ben öle düşünüyorum o hızda bile sabit gidemesin250cc güzel bi motorsa her yola geliyor R6 ya gelince bizim ülke şartlarında öle aletler çok lüks akıl mantık elvermiyor bencede doya doya gezemiyceksem s1000R olsa nolur düşüncesindeyim istediğimde çıkabilmeliyim
![]()
Çok Sağolun Arkadaşlar... Orası Elazığ Binöl karayoluYolculuğun 170. km falan olasa gerek. Keban barajı falan güzel yerlerden geçtim. Ninjamla ilgilenmekten foto çekemedim çok...
Bütçeni bilmiyorum ama siyah yada yeşil ninja alsam kesin bu kaskı alırdım.
http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6277&m=45&g=598&s=1010
Çok sağol FRANK... OVERCLOUD un dediği gibi Ön balatadan geldiği kanaati banada mantıklı geldi. Çok canını sıkma bence şimdiden alıştım benHerkese iyi günler,
Daha öncede sormuştum gene bir ses meselesi,ilk başlarda fazla takılmıyordum ama şu aralar çıldırmanın eşiğine getirdi beni.
Düşük hızda giderken nerden geldiği belli olmayan biiip biiip biiip gibisinden tiz bir ses geliyor(hani filimlerde uçak düşerken çıkan bip sesleri varya onun gibi ),bunun çaresi,çözümü nedir bi el atın,muhtemelen Kullanicii adlı arkadaşın da söylediği problem bu galiba.
Bu arada Kullanicii hayırlı uğurlu olsun sonunda istediğin oldu![]()