olmamış filitrenin motora temesını kes,yoksa kavrulur."siteye resim ekleme" diye arattır çıkar resulyekeler eklede görelim bakalım bak buda krank filtresi http://img444.imageshack.us/img444/9483/dsc2807.jpg
motorun çok hoş olmuş da aynalar işi bozmuş resul mecbur temas ediyor payı yok ki

merhaba. sizlerin tazsiyesine ihtiyacım var eyer tardımcı olursanız sevinirim bende çogu arkadaş gibi kararsız kaldım önceleri tvs apache almayı düşünüyordum fakat fiyat 4.150 olmuş ayrıca servis sıkıntısı var türkiye genelinde şuanda mc-x ile kanuni s150 lx arasında karar veremedim. sizlerin yorumlarından anladıgım kadarıyla mc-x tede bazı sorunlar var fitesin boşa çıkması göstergelerin arızalanması vs. gibi kanuni yorumları ise şuan şikayet yok dnecek kadar az ama genede kararsızım sizlein tavsiyesine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
slm arkadaşım 150 cc motrların en babası 130 dan yukarı çıkmıyor mc nin maksumum 115 çok zorlarsan 120 dahası yok evet emsallerinde biraz fazla yakıyor ama hiçbir 150 cc motor mc ye kalkışlarda ve tek olsun iki kişi olsun rampalardan eline su dökemez sadece tozunu yutar şu ben mc yi satım tvs aldım evet az yakıyor ama gaza tepkisi mc nin yarsı bile yo iyice düze gelene kadar mc nin tozunu yutar düz ve yukuş aşagı sen tvsn tozunu yotarsın tvs mc ile kayaslarsan tvs darbeli matkap gibi sayılır ben hergün en az 60 km yol yaptıgım için tvs vin kahrını çekiyorum arda sırda binecek sen torklu olsun diyorsan 100 km de digerlerin den 250 yada 500 mili lt benzini önemsemezsen mc yi öneririmmerhaba. sizlerin tazsiyesine ihtiyacım var eyer tardımcı olursanız sevinirim bende çogu arkadaş gibi kararsız kaldım önceleri tvs apache almayı düşünüyordum fakat fiyat 4.150 olmuş ayrıca servis sıkıntısı var türkiye genelinde şuanda mc-x ile kanuni s150 lx arasında karar veremedim. sizlerin yorumlarından anladıgım kadarıyla mc-x tede bazı sorunlar var fitesin boşa çıkması göstergelerin arızalanması vs. gibi kanuni yorumları ise şuan şikayet yok dnecek kadar az ama genede kararsızım sizlein tavsiyesine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim