Macera Dolu Amerika :)

Hayırlı akşamlar... Güzel,açık ve net kısa bir videoydu... Ben motora dertlerimi unutmak, sinirimi atmak için binenlerdenim...Canım sıkıldığında kullanmaktan daha çok zevk alıyorum, ama tabii ki Türkiye gibi biryerde her türlü tehlikeyi göz önünde bulundurmak lazım ... Bu arada videonun 03:10 bölümünde yanınızdan geçen SS motorun artçısında bile kask vardı, burda bu görüntülere hasretiz... Ya şöför takar, ya arkadaki yolcusuna verir ya da geçirir koluna devam eder yoluna... Bu yüzden yabancılara gıptayla bakıyorum... Sağlıcakla keyifli sürüşler... Tekerinize daş değmesin .

Hayırlı akşamlar... Güzel,açık ve net kısa bir videoydu... Ben motora dertlerimi unutmak, sinirimi atmak için binenlerdenim...Canım sıkıldığında kullanmaktan daha çok zevk alıyorum, ama tabii ki Türkiye gibi biryerde her türlü tehlikeyi göz önünde bulundurmak lazım ... Bu arada videonun 03:10 bölümünde yanınızdan geçen SS motorun artçısında bile kask vardı, burda bu görüntülere hasretiz... Ya şöför takar, ya arkadaki yolcusuna verir ya da geçirir koluna devam eder yoluna... Bu yüzden yabancılara gıptayla bakıyorum... Sağlıcakla keyifli sürüşler... Tekerinize daş değmesin .

Detayı kaçırmamışsınız. İnanın ben fark etmemiştim. Gözüm alıştı çünkü burada ;) Kask hayat kurtarır diye bas bas bağırıyoruz halbuki değil mi? (Bkz. aşağıdaki videoda bu konuyu irdelerken! :) ) İlginize teşekkür ederim ;)

Bugün 13 derecelik sıcaklıkla "yuh" dedirten Washington'dan tekrar merhaba :)

Bloğa iki yeni, kısa video ekledim. İlginizi çekerse diye paylaşıyorum. Asıl hedefim Amerika'yı görüntülemek bu sezon. Ekipman, yazılım vs tamamlamaya çalışıyorum :) Beklemede kalın ;)

ALINTI:

Motosikletli Kız, motosikletçi kimliğinin yanında Voice of America (Amerika’nın Sesi) Türkçe Bölümü ekibinin de bir üyesi. Seslendirme yapıyor, haber yazıyor, canlı yayınlara çıkıyor, her gün Amerika’nın gündemini Türkiye’ye bildiriyor. Az kişiyle sıkı çalışan bir ekipte zincirin bir halkasını oluşturuyor yani…

İşte bu yüzden Türkiye’de TGRT Haber üzerinden izlediğiniz ortak yayınlarda Motosikletli Kız’ın yazılarının aşağıda gördüğünüz kısa tanıtım videolarını gördüğünüzde “…?” demeyin. Ben önceden buradan paylaşıyorum ki önce siz görün, siz bilin ;)

Amerika'dan Maceralara Devam- Tanıtım Videoları

Sevgiler ;)

ovv emkey teyze naptın beyav...ben 1 ay ban yedim damlara düştüm...hapıslarda çürüdüm ..ne bir fanila ne bir atlet getirmedin..sahapsız kaldık zindanlarda...:pale:

ovv emkey teyze naptın beyav...ben 1 ay ban yedim damlara düştüm...hapıslarda çürüdüm ..ne bir fanila ne bir atlet getirmedin..sahapsız kaldık zindanlarda...:pale:

Ben de "sadık takipçi" mete khan nerede diyordum. Ban yemek için naptın???? Bir daha olursa fanilaların bol olsun ;) Welcome back...

---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 09:44 ----------

İşte budur :)

Bir de budur :)

Washington'dan sevgiler ;)

DSC04538.jpg

Washington'dan yine yeni yeniden merhaba,

Motosiklette uzun yol giderken bileğinize krmp giriyor mu sizin de? O zaman milyonlarca motorcudan birisiniz! :) Merak etmeyin, yalnız değilsiniz!!! :p Kolunuzda uyuyşma, güçsüzlük vs de varsa, iş tehlikeli. Bunu engellemenin, uzun yolda keyifle seyahat etmenin, bileği dinlendirmenin ucuz ve mükemmel etkili yolundan bahsetmek istiyorum size.

Hatta bahsettim bile :) Blogda :) Böyle basit cruise control olur mu demeyin. Videoda nasıl olduğunu anlattım :) Bloga koydum. Eminim çok işinize yarayacak.

Sizin kullandığınız değişik yöntemler varsa paylaşırsanız daha da faydalı hale gelir konu.

Bu Çözüm Çok İşinize Yarayacak

Bu arada yukarıdaki foto haftasonu gezilerimden. Daha fazlası yakında blogda olacak. Sadece motosiklet.net'e özgü bir foto albüm de yapacağım. Ordasınız değil mi?Sesim geliyor mu? :)

Geliyor geliyor gelmez olurmu :) ... Bizde merak etmiştik nerelerdesiniz diye .. Hoşgeldiniz ;)

http://i1134.photobucket.com/albums/m620/Motosikletli_Kiz/DSC04538.jpg

Washington'dan yine yeni yeniden merhaba,

Motosiklette uzun yol giderken bileğinize krmp giriyor mu sizin de? O zaman milyonlarca motorcudan birisiniz! :) Merak etmeyin, yalnız değilsiniz!!! :p Kolunuzda uyuyşma, güçsüzlük vs de varsa, iş tehlikeli. Bunu engellemenin, uzun yolda keyifle seyahat etmenin, bileği dinlendirmenin ucuz ve mükemmel etkili yolundan bahsetmek istiyorum size.

Hatta bahsettim bile :) Blogda :) Böyle basit cruise control olur mu demeyin. Videoda nasıl olduğunu anlattım :) Bloga koydum. Eminim çok işinize yarayacak.

Sizin kullandığınız değişik yöntemler varsa paylaşırsanız daha da faydalı hale gelir konu.

Bu Çözüm Çok İşinize Yarayacak

Bu arada yukarıdaki foto haftasonu gezilerimden. Daha fazlası yakında blogda olacak. Sadece motosiklet.net'e özgü bir foto albüm de yapacağım. Ordasınız değil mi?Sesim geliyor mu? :)

uzun yolu bırak 15 dakikalık yolda bile kramp girmese de kısa süreli ağrı oluyo...

Geliyor geliyor gelmez olurmu :) ... Bizde merak etmiştik nerelerdesiniz diye .. Hoşgeldiniz ;)

Çok sevindim ;)

---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:42 ----------

uzun yolu bırak 15 dakikalık yolda bile kramp girmese de kısa süreli ağrı oluyo...

Çok doğru! Ben meslek gereği de kollarımı çok kullandığımdan (sürekli yazı yazmaktan) zaten sürekli kaslarımda yorgunluk var. Motorda keyif almak önemli. O yüzden bu çözüm çok iyi geldi bana ;)

Motorcu kız da buralardan gitti diye düşünmeye başlamıştım ki kronik bir soruna çözüm önerilerinizle sizi karşımızda gördük.
Bilgi bizim için önemli paylaşdığınız için teşekkürler..
vesselam..

Motorcu kız da buralardan gitti diye düşünmeye başlamıştım ki kronik bir soruna çözüm önerilerinizle sizi karşımızda gördük.
Bilgi bizim için önemli paylaşdığınız için teşekkürler..
vesselam..

Gider miyim hiç? Bazen yoğunluktan girip çıkamıyorum forumlara, hepsi bu. Sizi de blogdaki yorumlarda pek görmüyorum son zamanlarda? :)

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:26 ----------

Severek takip edicem artık :) Daha cok yazı daha cok hayran :)

+1 hayran daha. Güzeeelll :) Şaka bir yana, teşekkürler ;)

İşte son derece basit bir mekanizmayla gazı sabitlemeye yarayan cruise control zımbırtısını anlatan videom. Çekimle Washington yakınlarında, yeni keşfettiğim bir kasabadan... ;)

Bu zamazingodan burda da satılıyordu, 20 küsür TL. Ama yolda bi çatlak, çukur vb titreşimde gazı bırakır mı? Malum buranın yollarında titreşim yapacak etken çok :)

Burada belli yollar çok pürüzsüz. Ama genelde şehir içi engebeli. Fakat videoda da söylediğim gibi yokuş vs gibi engelleri çok sevmiyor. Fakat gazı bırakması söz konusu değil. Daha çok hızda 1 ila 5 kmlik oynamalar olaibliyor. Zaten genelde otobanda tavsiye ediliyor. Böylece o küçük oynamalar sorun yaratmıyor. Diyelim yokuşa geldiniz ve hız biraz düştü. Milimetrik bir dokunuşla tekrar eski hıza sabitleyebiliyorsunuz. Haftasonu 400 km'yi aşkın yolu bu alet sayesinde minimum ağrıyla tamamladım. Cidden çok fonksiyonel.

Türkiye'de de varsa ne ala ;)

Bu aleti cbr 600'e ve ekürü motorlara taktığını düşünsene ? :) Bu arada Selin; Türkçe konuşmasan Türk olduğunu anlamıycaz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar