OZ@N-GT250R Haklı Hyosungda 20bini gören motorun eli kulağındadır ama hangi 20bin 5. 20bin tabiki.Buda basit bir matematikle 100bin eder.E bırakında bi rektefe istesin.
Motora sahip olmak onun hakkında birşeyler biliyor olmakla aynı şey değildir.Bişey bilmiyosan soracaksın öğreniceksin ,ebaydenmi aldın derler adama...
ama sıkıştırma konusunda sana katılıyorum, inanıyorumki sen daha çok sıkıştırıyosun ama ben daha hızlı gidiyorum fark o

Yabancı kaynakları araştırın 60binden aşağı kmsi olan enderdir.Adamlar pistte kullanıyor o motorları birde.Çünkü avrupa ülkelerinde özel pistler çok ve ucuz.Viraj yapmayı öğrenmek için 250likle uzun kmler yaptıktan sonra büyük motora geçiyor.
Sen şuanda bu konuya yazdığın her cevapta önyargılı davranıyorsun.Bi kere alındın bundan sonra biz a dersek sana b...
ama yanlış yapıyosun gerek yok bunlara kimse kanuniden para almıyor.Herkes kendi hayatını yaşıyor burada senin bu gereksiz tartışmaların yerine kullanıcıların resimleri,hissettikleri duygular olması lazım.Bende motorumu almadan önce benden önceki kullanıcıların resimlerini merakla beklerdim.Hatta acayüp ustanın mesajlarını merakla takip ederdim.Önceki sayfalardada tartışmalar çıkıyordu.Hemde aynı böyle.Krank muhabbeti.1000sayfa geçti yine aynı muhabbet.5000bin geçsede değişen bişey olmayacak ama ben resimlerimi paylaşmaya devam edeceğim.Biliyorumki motoru seven birisi buradan beni takip ediyor oda motorunu aldığında ondan sonrakine resimler bırakacak :bounce: