Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar shoei-xspirit-XL marka - model -beden , 3ay sadece balaklava ile kullanılmış kaskımı satıyorum. Yeni motorda çok yatıldığı için gözümün önüne düşüyor. Bir iki ufak çizikten başka bir hatası yok tertemiz ve sorunsuz, çok şık 1000 tl ye aldım 750 ye vereceğim(400 km kullanıldı). Resmi:
http://g1203.hizliresim.com/v/t/3ud57.jpg
bu bedeni kullanan cok zor iyi satışlar

bu motoru dusunuyorum belkıde sahıbı bu sıtedır motordan anlamam 4 parca boya var denıyor acaba dustudemı oldu uoksa sasede sornmu var kafam cok karısık sadece olay grenajsa sorun deıl elbet bende duserım ama baska bırseyse sorun yasamakta ıstrmıyorm sızce nedersınız

ılgılı ılan:sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-acil-satilik-ninja-79401964/detay/

4 parça yan grenaj derken neyi kastediyor ki... zaten motorda 2 parça kuyruk, 2 parça yan 1 adet kafa grenajı var...

fotoğrafların hepsi karanlıkta çekilmiş. gündüz çekilen fotoğraf varsa iste. boyalı parçaların fotoğraflarını iste. durduğu yerde devrilmesi varsa problem olmaz ama çarpma yada kaza olduysa bir usta ile bakmak gerekir.

4 parça yan grenaj derken neyi kastediyor ki... zaten motorda 2 parça kuyruk, 2 parça yan 1 adet kafa grenajı var...

fotoğrafların hepsi karanlıkta çekilmiş. gündüz çekilen fotoğraf varsa iste. boyalı parçaların fotoğraflarını iste. durduğu yerde devrilmesi varsa problem olmaz ama çarpma yada kaza olduysa bir usta ile bakmak gerekir.
Araba olsa usta dolu cevrem de ama motordan anlayan yok yarn acıp servısle konuscam expertız yapıyorlar mı dıye ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motoru dusunuyorum belkıde sahıbı bu sıtedır motordan anlamam 4 parca boya var denıyor acaba dustudemı oldu uoksa sasede sornmu var kafam cok karısık sadece olay grenajsa sorun deıl elbet bende duserım ama baska bırseyse sorun yasamakta ıstrmıyorm sızce nedersınız

ılgılı ılan:sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-acil-satilik-ninja-79401964/detay/

kardeşim nasıl bir kaza yaptığını bilmiyorsun değermi 9000 tl vermeye...ucuz olacak diye

Mr.Cihans sana nezamana lazım. Ağustosu beklersen benimkini satayım sana. Bir üstü için para denklemeye çalışıyorum. Ağustos gibi çıkarcam elden,650 kle alcam.Düşünürsen genelden veya özelden mesaj at.

Mr.Cihans sana nezamana lazım. Ağustosu beklersen benimkini satayım sana. Bir üstü için para denklemeye çalışıyorum. Ağustos gibi çıkarcam elden,650 kle alcam.Düşünürsen genelden veya özelden mesaj at.

kısmet olursa bu sezon motora bınmek ıstıyorum yanı bır ay ıcınde nınja bulursam guzel alıcam yoksa sıfır cbr125 alıcam sızınkı kac modeldı kac tl:) ozeldn atın ıstersenız

Forumdan Uzaklaştırıldı
pekı boyalı olsa boyasız dıyen bır satıcı olsa anlasılır mı? Yanı araba gıbı boya olcumu yapılabılır mı oda bır rısk dıye dusunuyorum.. Ikıncı el gercektn zor

motorda bakılacak yerler vardır..sadece boya olarak düşünme iyi bir ustaya baktırıp motor almakta fayda var senin göremediğini iyi bir usta görebilir.2. el her zaman risktir.

bugün öğlen akrapovic eksozlu siyah ninja vardı bir tane cennette,o burdanmı ?

Yaklaşık 6.5 aydır Ninjamı bodruma sokup brandasını çekmiştim. Dün nihayet fırsat buldum. Acaba akü bitmiş midir korkusuyla çıkardım. Sanki daha dün bırakmışım gibi ikiletmedi bile. Dokunduğumda başladı gürül gürül... Bunu da tecrübe etmiş oldum...

ninjaların koltuğuna el atan varmı ? sanki biraz sert gibi geliyor bana

arkadaşlar merhaba,

ben ninjamın yakıtını hesapladım.sanki bana biraz çok yakıyor gibi geldi.kilometreye 24 krş yakıyor.
sizlerin yorumlarınızı hatırlıyorum 15 krş falan diyordunuz. benmi yanlış hatırlıyorum yoksa benim ninjamda mı sorun var.
fazla diyorsanız yetkili servise götüreyim bi.

arkadaşlar yorum yapan olmamış, herkese normal geldi sanırım bu yakıt :))

yakıtı hesaplamadım ama habire benzin alıyorum bende,banada fazla yakıyor gibi geldi,ama ben ninja alalı bin km oldu belki hala alışamamışımdır gereğinden fazla devirli kullanıyor olabilirim,sorun benden kaynaklı olabilir dimi

arkadaşlar merhaba,

ben ninjamın yakıtını hesapladım.sanki bana biraz çok yakıyor gibi geldi.kilometreye 24 krş yakıyor.
sizlerin yorumlarınızı hatırlıyorum 15 krş falan diyordunuz. benmi yanlış hatırlıyorum yoksa benim ninjamda mı sorun var.
fazla diyorsanız yetkili servise götüreyim bi.

arkadaşlar yorum yapan olmamış, herkese normal geldi sanırım bu yakıt :))

Beyler yapmayin 250 cc motorlara biniyoruz ve hacmine gore super performans aliyoruz.. Dolayisi ile ne kadar ekmek ne kadar kofte durumu mevcut.. Ben performansindan memnun oldugum motorumun yakitindan hic sikayetci degilim... Hic hesaplamadim hic dusunmedim yeterki beni yolda birakmasin tekeri hep duz bassin..

arkadaş hemen celallenme. daha önceki yorumlara istinaden yazmıştım ben bu yorumu. bende yeni motor kullanıcısı olduğumdan, yaşadığım şeyin normalmi anormalmi olduğunu merak ettiğim için sordum.
ayrıca eğer az yaktırma ihtimal,i varsa neden böyle bişey yapmayalım değil mi ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar