Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Adım Caner Ankara'da oturuyorum. Motorumu alallı 3 ay kadar oldu. Aldığımda hava koşulları nedeni ile motor depoda duruyordu, halen de orda duruyor. Ehliyetim olmadığı ve motor kullanmayı çok iyi bilmediğimden ve herhangibir kıyafetim olmadığı için uzun süre binemedim. Zaten kendimede çok güvenemedim. Ehliyet almak için başvurdum. Sınava ve direksiyon sınavı derken havalar ısındı, bu arada kıyafet ve kaskımıda aldım. Ama kıyafetlerimi İstanbul'dan aldım. Kaskımıda Ankara Ulusan motor'dan aldım.. Ehliyet için direksiyon sınavına girdiğimde gaza geldim giyindim, kuşandım atladım motora biraz ürksemde yavaş yavaş alıştım. Ama çıktığımda gidecek ve yapacak bir şeyim olmadığı için çabuk sıkılıyordum birde ellerim ve sırtım çok ağrıyor, tarifiğe girmeye biraz korktum ama sonra alıştım gibi halen ehliyetim olmadığı için fazla trafiğe çıkmıyorum. Birde motoru bakıma vermem lazım arka fren bazen kullandığım zaman sıkışıyor öyle kalıyor. arka fren hidroliği low çizgisinin altında bununla ilgili mi bilmiyorum. DOT4 fren hidroliği aldım ama kapağı açamadığım için ekleyemedim. Motoru Ankara'dan Eren diye bir arkadaştan aldım. Çok iyi bir insan motorda düşme ve yatma olmadığını söyledi. sağ grenajda çizikler var. Kaldırıma sürtmeden olmuş, açıkcası motoru alırken ustaya falan göstermedim. Eren'e neden bilmem çok güvendim. Motor 2008 model aldığımda 5,000 km. idi. fotoğraflarını koyuyorum belki ilanını gören motoru tanıyan vardır. biraz uzun oldu kusura bakmayın, aranızda olmaktan inanın çok mutluyum. Hepinize kazasız belasız sürüşler.....