nee apache ön siperlik camı 20 tl miben mecbur kalıp 60 tl vermiştim yuh diyorum.
Get aciyorlar m ki stok yapmak lazm ucuz buldukca
nee apache ön siperlik camı 20 tl miben mecbur kalıp 60 tl vermiştim yuh diyorum.
ben motoru alana kadar bu forumda herkes mutluydu
gülücükler saçılıyordu
cbf le ybr eyle dalga geçiliyordu.... şimdi herkes dert yanıyor anlamadımale:
Kim dert yanıyormuş kardeşim? Ben gayet memnunum çok şükür! Allah nazarlardan saklasın, hergün biraz daha beğeniyorum makineyi!
Get aciyorlar m ki stok yapmak lazm ucuz buldukca![]()
aynen öyle yapasım var![]()
tigrina kardeş hep sen yapıyon bunu bizeönceden hiç sorun yoktu
şaka bi yana artık sorunların düzelsinde sendende olumlu yazılar okuyalım. kendi motorum düzelmiş gibi sevineceğim heralde
bende hiç dert yanmıyorum motorum gayer güzel sorunsuz taş gibi.
Selam arkadaşım ben saruhanlıdan hasan şuan saruhanlıda 7 kişiyiz hepimizde aynı ay içerisinde aldık 2011 kasa hepsi bazen hafta sonları çıkıp turluyoruz önümüzdeki hafta sonu mart 18 balıkesir susurluğa gidecez motocross yarışlarına imkanın varsa buyur gel sende geçen hafta sonu bozdağ gezisi yaptık havalar müsahit olduğu müddetce her hafta sonu gezi yapıyoruz senide aramızda görmek isterizarkadasım bende manısada bulunmaktayım tvs kullanıcısıyım 2009 dan berı manisada tvs cılerın toplandıgı bı yer varmı acaba?
Selam arkadaşım ben saruhanlıdan hasan şuan saruhanlıda 7 kişiyiz hepimizde aynı ay içerisinde aldık 2011 kasa hepsi bazen hafta sonları çıkıp turluyoruz önümüzdeki hafta sonu mart 18 balıkesir susurluğa gidecez motocross yarışlarına imkanın varsa buyur gel sende geçen hafta sonu bozdağ gezisi yaptık havalar müsahit olduğu müddetce her hafta sonu gezi yapıyoruz senide aramızda görmek isteriz