One ya oyle bir haftada 0dan motor mu yapiyor onlar![]()
ruhsat bende zaten ama sesin nereden geldiği belli değildi kaç saat sürecek kim bilir.zaten usta içime sinmese bırakmazdım olgun yaşı yerinde biri sıkıntı olmaz ya.
yok kardeşim şükür motorda bi sıkıntı sorun yokmuş. egzantrikde bi yay varmış o yay gevşek olduğu için çıt çıt ses yapıyomuş. istanbuldan manisaya parça yollayacaklar da usta takacak anca 1 hafta yarın isticek zaten parçayı.
Lastikleri bence kesinlikle değiştirin ben birkaç kere ıslak zeminde motordan uçma tehlikesi geçirdim sonra gittim değiştirdim. Motora uygun aynı ebatlarda sadece irc marka var bende irc kullanıyorum şimdiye kadar kayması olmadı ama daha kalitelisi var tabi. Mesela metzeller en iyisi me22 serisi uyuyormuş sanırım ön arka 220 tl olsa gerek araştırın değiştirin mutlaka.
İyi hadi Muhammed sonunda kurtulcan inş o sesten ..Kafan rahat bin de varsın 1 hafta bekle boşver önemli değil ..
Pirelli , Michelin , İrc , Metzeller Hepsinin uygun modelleri var Özellikle pirelli nin lastikleri hoş duruyo ustada onu tavsiye etmişti zaten kendi motorunda da kullanıyodu ..
Pirellinin mt65 modeli var bildigim kadariyla ama on var mi bilmiyorumİyi hadi Muhammed sonunda kurtulcan inş o sesten ..Kafan rahat bin de varsın 1 hafta bekle boşver önemli değil ..
Pirelli , Michelin , İrc , Metzeller Hepsinin uygun modelleri var Özellikle pirelli nin lastikleri hoş duruyo ustada onu tavsiye etmişti zaten kendi motorunda da kullanıyodu ..
Arkadaşlar geçenlerde de soran olmuştu, 2,75/17 ön demiştim. Yanlış hatırlamışım, dün baktım.
Benim lastikler Metzeller ME22 ÖN 3,00/17 ARKA 3,50/18
Karar vermenize yardımı olur belki.
Şu lastik mevzusu çok tadımı kaçırıyor. Birebir uyan lastik yok piyasada. Diğerlerini almakta riskli, çok enteresan bir durumdayız aslında ama sanırım benden başka kimsenin dikkatini çekmiyor bu konu?
yağ filtreleri aynı.Arkadaslar hyolarla bizim filtrelerden biri ayniymis galiba biliyor musunuz hangileri ayni
arkadaşlar,lastik konusuna mevsim itibarıyla çok takılmayın.çünkü orjinal lastikleri,suyu sevmiyor evet,ama önümüz bahar ve yaz.yani su ile işiniz olmayacak.dolayısı ile lastik aramak için uzuuuunca vaktiniz var.ayrıca fuara da bir bakın derim.hatta birçok arkadaş almak isterse belki daha da ucuz alabilirsiniz.
alın size biraz yardımcı olayım.
http://www.buzmotor.com/
yağ filtreleri aynı.
arkadaşlar,şimdi aldığım bilgiye göre,fuarda lastikler ve aküler son derece indirimdeymiş.:thumleft:
özgür, hyo konusunu iyi düşün derim. bende o motora geçmeyi düşünüyordum fakat, inceledikten sonra bana çok kaliteli gelmedi.