- Konu Yazar
Arkadaşlar bugün (an itibarı ile dün) forum istanbula gittim kız arkadaşımla beraber. Güzelce yemek yedikten sonra üstüne bir sigara keyfi yapalım dedik. Ancak malum 2.sınıf vatandaş muamelesi gördüğümüzden dolayı :cherry: Açık havaya çıkmak zorunda kaldık. Bir grup motorcu arkadaşta az ilerde oturmuş çay içiyorlardı. Elimizde kasklarla sigaramızı içerken, o gruptan bir arkadaşla göz göze geldik. Gelin oturun böyle yan masa boş dedi. Teşekkür edip geçtik yan masaya. Hatunla beraber oturmuş konuşurken iki tane çay geldi masamıza. Önce garsona sonra birbirimize anlamsız ifadelerle baktıktan sonra aramızda şöyle bir diyalog geçti.
- Sen mi söyledin lan çayı ?
- Yok be ben söylemedim. Sende mi söylemedin ?
- Yok kızım yaa ne söyleyecem... Akşam akşam gene kitlediler bize. Zaten para kalmadı:mrgreen:
- Gerimi versek acaba biz söylemedik diye ?
- Manyakmısın lan ! Senin rujlu bardağınımı geri verecez biz çay söylemedik diye :mrgreen:
- Neyse...
- Neyse devam et.
diye konuşmamız sürüp giderken, yanımızdaki arkadaşlar masadan kalktılar. Toparlanırlarken iyi akşamlar dedim içlerinden bir tanesine. O arkadaşta hafiften kulağıma doğru eğilerek, dostum çayları biz söyledik sizin masaya haberin olsun dedi. Suratım :sunny: şeklini aldıktan sonra teşekkür ederim sağolun dedim. Sonra bunu arkadaşıma söylediğimde
- Aaaa uuuu negüzeeeelll bayılıyorum motorculara hepsi çok iyiiiii
gibi tepkiler verdi :queen:
O arkadaşlardan biri veya bir kaçı MT den ise, burdan da çooook çok teşekkür ederim kendilerine sağolun varolun tekeriniz hep düz bassın :rendeer:
- Sen mi söyledin lan çayı ?
- Yok be ben söylemedim. Sende mi söylemedin ?
- Yok kızım yaa ne söyleyecem... Akşam akşam gene kitlediler bize. Zaten para kalmadı:mrgreen:
- Gerimi versek acaba biz söylemedik diye ?
- Manyakmısın lan ! Senin rujlu bardağınımı geri verecez biz çay söylemedik diye :mrgreen:
- Neyse...
- Neyse devam et.
diye konuşmamız sürüp giderken, yanımızdaki arkadaşlar masadan kalktılar. Toparlanırlarken iyi akşamlar dedim içlerinden bir tanesine. O arkadaşta hafiften kulağıma doğru eğilerek, dostum çayları biz söyledik sizin masaya haberin olsun dedi. Suratım :sunny: şeklini aldıktan sonra teşekkür ederim sağolun dedim. Sonra bunu arkadaşıma söylediğimde
- Aaaa uuuu negüzeeeelll bayılıyorum motorculara hepsi çok iyiiiii
gibi tepkiler verdi :queen:
O arkadaşlardan biri veya bir kaçı MT den ise, burdan da çooook çok teşekkür ederim kendilerine sağolun varolun tekeriniz hep düz bassın :rendeer: