- Motosikleti
- Mondial Virago 50i
75 litrede birbirine uyumlu, karışık tatlısu balıkları besliyorum. Daha yeni kurdum 20 gün kadar oldu, biyolojik dengesi yeni oturuyor. Plati, lepistes, 3 adet 3 farklı tür çöpcüm
var. Birkaç balıklık yerim kaldı onu da sanırım cüce vatoz ve cüce guramiden yana kullanacağım. Bu arada şans bambusu olarak bilinen ve nerdeyse her markette bulunan üstü yapraklı, çubuk şeklindeki bambu türünün çok iyi nitrat emici olduğunu öğrendim. Yaprakları dışarıda kalmak kaydıyla akvaryumda yaşayabiliyor, kavanozda duracağına akvaryumda dursun dedim ve gayet şık durdu. Bir ara fotolarını da eklerim.
Not: Her balığın yerli üretim olması dayanıklığını artırıyor. Yani zor balık olarak bilinen Diskus yerli üreticiden alınırsa (ki bu işi yapan bir sürü yerli hobici bulunmakta) kayıp oranı düşer. Su değerleri ve ısının istikrarlı olması çok önemli!
Not: Her balığın yerli üretim olması dayanıklığını artırıyor. Yani zor balık olarak bilinen Diskus yerli üreticiden alınırsa (ki bu işi yapan bir sürü yerli hobici bulunmakta) kayıp oranı düşer. Su değerleri ve ısının istikrarlı olması çok önemli!