yeniyim lütfen motorum ile ilgili yorum

motorum güzelmi

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam arkadaşlar lütfen bi dinleyin tamam bu motoru kiralık alıdm 30 günlüğüne onu alıcak kadar param yok herkezden özürler konun un bu kadar büyüceğini sanetmemişdim 30.000 lira vercek param yoktu benim bütçem yetmez buna herkezden özürler ama gerçekten motorum var öle 30.000 liralık değil ama yine ben onu seviyorum

not =beni hor görürsünüz diye böle yaptım özür dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş bizle maytap geçiyor beyler :D

tamam arkadaşlar lütfen bi dinleyin tamam bu motoru kiralık alıdm 30 günlüğüne onu alıcak kadar param yok herkezden özürler konun un bu kadar büyüceğini sanetmemişdim 30.000 lira vercek param yoktu benim bütçem yetmez buna herkezden özürler ama gerçekten motorum var öle 30.000 liralık değil ama yine ben onu seviyorum

:) Tamam Arkadaşlar Arkadaş The_İzmir Bakın Özür De Diliyor Bizlerden Sırf İzmirin Hatrına Affedelim Kendisini
Ama Biz Affetsek Bile Burnuma Ban Kokuları Geliyor Aynı Ip Den birden Fazla Hesap Açmanın Cezası Bannnnnnn Bannn Ban BANN Bana Bana BAN

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ramzeyin üstüne ne kadar koyup aldın,bende bi çinli var üstüne birazcık eklesem alabilir miyim ki,kaç yapıyor bu motor

ya arkadaşlar benim olamazmı ya neden ben motor alamazmıyım türkl insanları acizmi alamazmı ya lütfen ama siz beni heralde saygısız yalancı insanlara benzettiniz lütfen lafınızı geri alın ben yalan söyleyecek kadar hayin bir insan değilim:pale::salut:

.... huhhh.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

ve hala 30 günlüğüne kiraladım diyosun arkadaş bi git ya

sankii kanuninin yeni çıkardığı modelde buna benziyor değil mi ? yanılıyormuyum yoksa .s

Newyorktan mı kiraladın :D Resimde motosikletin bulunduğu yer newyork olarak belirtilmişte:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Akşam akşam gıda pazarı çıktı.....:queen:

Kaç vuruyo hocam peki bu alet?..... :queen:

Sağolasın google görsel arama, boşuna demiyoruz tckn üyeliği şart olsun die :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar